Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri-bombă! De cine era obsedată Meghan în copilărie! Se explică multe!
Dezvăluiri-bombă! De cine era obsedată Meghan în copilărie! Se explică multe!

Dezvăluiri-bombă! De cine era obsedată Meghan în copilărie! Se explică multe!

Meghan Markle avea o obsesie cu Prințesa Diana  în copilărie, Dezvăluirea o face cea mai bună prietenă din acea perioadă a actriței!

Meghan era obsedată încă din copilărie de prințesa Diana, susține cea mai bună prietenă a ei  într-un interviu.

Aşa cum se ştie deja Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat mai întâi în Los Angeles și apoi s-au mutat la Santa Barbara, pe coasta selectă a Californiei.

Decizia de a pleca a venit după luni de speculații că ducesa nu s-a putut ataşa de viața regală. Prin urmare, Meghan este foarte încântată să fie din nou în țara și statul de origine. Conform rapoartelor dezgropate, însă, mutarea înapoi în SUA nu era ceea ce planificase inițial

Potrivit celei mai bune prietene a Ducesei de Sussex, Ninaki Priddy, Meghan a vrut să devină prințesa Diana 2.

Priddy a declarat pentru Mail Online: Nu sunt deloc șocată de căsătoria lui Meghan cu Harry. Este ca și cum ar fi planificat asta toată viața. Obține exact ceea ce își dorește, iar Harry a căzut în plasa  ei. A fost mereu fascinată de Familia Regală. Vrea să fie prințesa Diana 2. Ea va juca rolul ei abil. Dar sfatul meu pentru el este să fie precaut.

Potrivit lui  Priddy, când era elevă, Meghan avea chiar una dintre cărțile prințesei Diana: Her True Story, pe raftul din bibliotecă

Cu toate acestea, când și-au anunțat logodna în 2017, Meghan a spus că nu știe prea multe despre prințul Harry. Ea i-a spus jurnalistului de la BBC Mishal Husain: Pentru că sunt din State Unite, nu crești cu poveşti despre Familia Regală britanică.

Dar, din ceea ce  povesteşte prietena sa din copilărie arată că nu este chiar aşa. A avut în gând toată viaţa să ajungă în familia regală britanică, iar Harry a fost acolo când a trebuit.

Deparece, potrivit presei tabloide britanice, cei doi s-au ccunoscut printr-un prieten comun, iar la o pretrecere, total întâmplător (!) acel amic le-a făcut cunoştinţă…din clipa respectivă Meghan, s-ar părea, că şi-a îndeplinit dorinţa: aceea de a deveni Diana 2, conform prietenei ei.