Dezvăluire-bombă despre Bill Gates. Au ieșit la iveală informații care îl pot distruge. O fostă angajată a spus totul

Dezvăluire-bombă despre Bill Gates. Au ieșit la iveală informații care îl pot distruge. O fostă angajată a spus totul Bill Gates, fondatorul Microsoft. Sursa foto: arhiva EVZ

Bill Gates a fost implicat într-un scandal sexual în urmă cu 10 ani, însă detalii șocante abia acum ies la iveală. Mai multe angajate ale companiei Microsoft l-au acuzat pe celebrul miliardar de hărțuire. Conducerea companiei a știut acest lucru încă de acum 10 ani și au luat măsuri astfel încât scandalul să nu prindă contur. Aceștia i-au cerut lui Bill Gates că înceteze cu aceste hărțuiri.

Bill Gates nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebrul miliardar a fost implicat în urmă cu 10 ani într-un scandal sexual, când mai multe angajate Microsoft au mărturisit că sunt hărțuite de acesta. Melinda French, fosta soție a lui Gates, a aflat și ea de toate aceste acțiuni, așa că a decis să divorțeze de partenerul său de viață. Nici celebra companie Microsoft nu era străină de plângerile angajatelor.

Conform informațiilor transmise de către Wall Street Journal, citând surse anonime, doi dintre marii directori ai companiei Microsoft i-au cerut fondatorului să nu mai trimită e-mailui angajatelor de sex feminin din companie. Această rugăminte a fost lansată în urmă cu un deceniu, atunci când mai multe femei s-au plâns de hărțuiri din partea lui Bill Gates.

Frank Shaw, purtătorul de cuvânt al companiei Microsoft, susține faptul că evenimentele cu privire la hărțuire au ieșit la iveală în anul 2008, atunci când una dintre angajate a vorbit despre mesajele inadecvate primite de la fondatorul companiei. Brad Smith, actualul președinte și Lisa Brummel, pe atunci șefa resurselor umane, au fost cei care s-au întâlnit cu Bill Gates și i-au cerut să nu mai trimită e-mailuri persoanelor de sex feminin angajate la Microsoft. Miliardarul le-a dat dreptate celor doi directori și a spus că va opri această hărțuire.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aceste afirmații sunt zvonuri false, reciclate din surse care nu au cunoștințe directe și, în unele cazuri, au conflicte de interese semnificative”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Gates.

Divorțul dintre fondatorul companiei Microsoft și soția acestuia, Melinda French Gates, a fost anunțat în această vară. Marile publicații de peste ocean susțin că motivul ar fi legat de acuzațiile de hărțuire. Mai mult, se pare că Bill Gates ar fi avut o aventură cu una dintre angajatele sale în anul 2000. Acest eveniment a ieșit la iveală în 2019, când Microsoft a angajat un avocat pentru a investiga acuzațiile. Această informație a fost făcută publică de către reprezentanții companiei abia în luna mai a acestui an.

Șase femei, foste și actuale angajate, au declarat pentru ziarul de peste ocean The Times faptul că Bill Gates a făcut ca munca persoanelor de sex feminin în companie să fie una incomodă. În plus, ele susțin că deseori se făceau comentarii sugestive la adresa femeilor.

Bill Gates suferă din cauza divorțului! Milionarul își recunoaște greșelile

După o căsnicie de 27 de ani, fondatorul Microsoft și Melinda French au decis să divorțeze. Afectat de acest eveniment, Bill Gates a avut un moment de slăbiciune în cadrul conferinței „Tabăra de vară pentru milionari”. Acesta a vorbit despre căsnicia sa și despre divorțul care l-a costat nici mai mult, nici mai puțin de 130 de miliarde de euro.

Miliardarul și-a asumat eșecul căsniciei, însă nu a pomenit nimic despre aventurile sale extraconvugale. În momentul în care cei doi soți și-au anunțat divorțul, ziarele de scandal susțineau că pricipalul motiv pentru care Melinda Gates nu își mai dorește să rămână în acest mariaj sunt numeroasele aventuri ale soțului ei. În urma divorțului, a ieșit la iveală și o posibilă relație din 2000 cu una dintre angajatele Microsoft .

Discursul lui Bill Gates din „Tabăra de vară pentru milionari” a fost unul extrem emoționant, susțin participanții. În timp ce unii au fost înțelegători cu fondatorul Microsoft, alții l-au considerat lipsit de bun-simț. Miliardarul nu ar fi vrut să vorbească cu cei prezenți la eveniment.