Evenimentul ZileiEVZ SpecialDezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră

Dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră

Dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră
Viorica Dăncilă i-a cerut în repetate rânduri lui Klaus Iohannis o dezbatere unu la unu, însă până acum, nu a primit vreun răspuns din partea președintelui în funcție. În aceste condiții, Ludovic Orban a fost întrebat luni seară dacă candidatul PNL va oferi alegătorilor o confruntare cu fostul premier. 

Confruntarea dintre Viorica Dăncilă este din ce în ce mai așteptată de alegători, în condițiile în care Klaus Iohannis a refuzat până acum orice fel de dezbatere. Întrebat de jurnaliști dacă va avea loc un duel, premierul nu a oferit un răspuns ferm.

„Ne preocupăm mai puțin de epistolele Vioricăi Vasilica Dăncilă, ci mai mult de comunicarea cu cetățenii (…) Vom lua o decizie și vom anunța”, a declarat Ludovic Orban.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderii PNL caută sprijin pentru Klaus Iohannis

PNL nu a fost deschis până acum cu PSD la dialog, pentru organizarea unei dezbateri, ci se concentrează pe comunicarea cu celelalte formațiuni care ar putea oferi sprijin lui Iohannis.

„Suntem în dialog cu formațiunile politice și sunt convins că vor susține candidatul Klaus Iohannis în turul 2”, a declarat premierul PNL.


Accesează: