Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezaxatul din Satu Mare. Femeia era să moară cu ordinul de protecție în mână
Dezaxatul din Satu Mare. Femeia era să moară cu ordinul de protecție în mână

Dezaxatul din Satu Mare. Femeia era să moară cu ordinul de protecție în mână

Un bărbat din judeţul Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a vrut să îşi omoare fosta soţie cu maşina, informează vineri Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul a ameninţat-o pe femeie, iar când aceasta s-a dus spre sediul Poliţiei pentru a fi audiată, a intrat cu maşina pe contrasens şi a provocat un accident, cu intenţia de a-i suprima viaţa.

„În data de 16 aprilie, în jurul orelor 14,30, inculpatul V.C. a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Negreşti-Oaş, s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate V.A.M., fosta sa soţie, unde a ameninţat-o pe acesta cu moartea. Persoana vătămată a sesizat organele de poliţie prin SNUAU 112, la sosirea acestora inculpatul V.C. nemaifiind prezent la faţa locului. La solicitarea organelor de poliţie, întrucât ameninţările prezumtivului autor la adresa persoanei vătămate nu au încetat, aceasta s-a deplasat cu autoturismul propriu către sediul organului de poliţie pentru a fi audiată. Deplasarea părţii vătămate a fost întreruptă de prezumtivul autor care, aflat la volanul autoturismului proprietate personală, a accelerat, a pătruns pe contrasens în urmărirea persoanei vătămate provocând în această manieră un accident de circulaţie a cărei victimă a fost persoana vătămată, intenţia prezumtivului autor fiind aceea de a suprima viaţa persoanei vătămate”, precizează sursa citată.

Femeia a suferit leziuni în zona capului, fiind transportată cu ambulanţa SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procurorii au propus emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile, bărbatul urmând să fie prezentat instanţei de judecată.