Avocata Laura Vicol a făcut câteva declaraţii după ce judecătorii au clasat dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu, în cadrul emisiunii de la RomaniaTV. Avocata a dezvăluit că creatorul de modă a murit pe dată de 28 aprilie, srara târziu, la ora 23.00, fiinf găsit în câmp, dimineață in jurul orei 7.

Creatorul era singur în mașină, acest lucru fiind descoperit în urmă expertizei. Medicii legisti au constatat că acesta a murit din cauza leuziunilor, fiind aruncat pe parbriz iar greutatea mașini ulterior l-a strivit.

,,Data morţii este 28 aprilie, a murit seară târziu, aproape de ora 23,00 şi a fost găsit apoi pe câmp, dimineaţa, la 7.  Era singur în maşina, asta s-a descoperit şi la expertizare. A murit din cauza leziunilor, a fost aruncat prin parbriz şi ulterior greutatea maşinii l-a strivit. A mers pe acel drum fără să apese pe pedala de frână, de aceea singură speculaţie pertinentă a fost că a suferit un atac cerebral. Nu există un raport INML pentru că toate organele au fost distruse, dar asta ar fi concluzia noastră firească.

Vinovatul moral este Iulian Cercel. În lunile de pseudo-amiciţie dintre ei, s-a inflitrat în viaţa lui într-o perioadă în care prietenii lui nu au auzit strigătele lui de ajutor. Nu se află la faţa locului, i-a fost urmărit telefonul. Iniţial, m-am gândit că Răzvan a fost bătut şi lăsat acolo, sau că a fost urmărit şi forţat să iasă de pe şosea. Dar nu s-a întâmplat asta. Îşi dorea mult să vină acasă, şi pentru că nu avea cum altfel, s-a urcat în maşina morţii”, a declarat Laura Vicol la România TV.