Evenimentul Zilei > Justitie > Alte nume grele în scandalul drogurilor cu Gelu Oltean.
Alte nume grele în scandalul drogurilor cu Gelu Oltean.

Alte nume grele în scandalul drogurilor cu Gelu Oltean.

Noi amănunte vin să completeze dosarul reținerii fostului șef al DGIPI, Gelu Oltean, și a iubitei sale, Vanessa Youness.

Clinica deținută de Vanessa Youness, la care se făceau ședințe de șamanism, era frecventată de numeroase personalități ale vieții publice din România. Oamenii Stăneşti, localitatea în care se află clinica iubitei lui Gelu Oltean spun că știau că în imobilul ridicat în 2017 se consumau droguri.

În zonă apăreau o mulțime de maşini de lux, spre mirarea sătenilor, fapt confirmat şi de primarul din Răcari. Una dintre celebritățile despre care localnicii spun că a fost văzută în zonă este designerul Cătălin Botezatu.

Procurorii DIICOT l-au reținut pe Gelu Oltean și partenera sa, Vanessa Youness, sub acuzația că organizau şedinţe de şamanism la care invitații consumau droguri!


Lista impresionantă a VIP-urilor care participau la terapia cu droguri a lui Gelu Oltean și Vanessa Youness

Un drog de mâna a doua l-a trimis după gratii pe fostul șef al „Doi și-un sfert”


De fapt, susțin procurorii DIICOT, Gelu Oltean, iubita lui şi cetăţeanul englez Thomas Lishman se ocupau cu traficul de droguri. La clinica de șamanism se consuma ayahuasca, un amestec de droguri de mare risc! Totul făcea parte din cadrul unor așa-zise şedinţe de terapie, la care accesul se făcea pe bază de „bilet” – 500 de euro se plătea pentru intrare!


Reacție fulminantă în scandalul droguri – DIICOT: „Se bat găștile din MAI”

Culise. Reglare de conturi în Statul Paralel sau afacere de spionaj? Scandalul arestării fostului șef al „Doi și-un sfert”


Chiar procurorii DIICOT au încercat să se înscrie la o astfel de ședință, însă au primit răspuns pe e-mail că nu mai sunt locuri disponibile. Nici pentru „ceremonia” din România, dar nici pentru marele eveniment de șamanism pe care grupul „Gelu Oltean” îl programase a avea loc în Spania în perioada 18-23 decembrie.

Gelu Oltean (50 de ani) a fost șeful DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, fosta unitate „Doi ș-un sfert”. Iubita sa, Vanessa Youness, este de profesie medic specializat în chirurgie reconstructivă post-traumatică.

Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman (fost ofițer al „intelligence-ului” britanic) au fost arestaţi pentru 30 de zile sub acuzaţia de trafic de droguri.