Johnson a spus că două asistente – Jenny din Noua Zeelandă și Luis din Portugalia – au stat lângă el timp de 48 de ore în cel mai critic moment. El a fost internat duminică la Spitalul St Thomas din Londra – la  10 zile după ce a fost pozitiv pentru Covid-19.

Ce spun părinții asistentei care l-a îngrijit pe Boris Johnson la terapie intensivă

„Nu va uita asta niciodată” Părinții lui Jenny McGee, una dintre asistentele de la terapie intensivă care l-a îngrijit pe premierul britanic Boris Johnson, au spun că sunt mândri de profesionalismul fiicei lor, potrivit BBC

„Nu le pot mulţumi suficient. Le datorez viaţa”, a spus Johnson despre medicii care au avut grijă de el. Iar acum Mike și Caroline McGee vorbesc cu atâta mândrie despre fiica lor.

„Știam că Johnson e la spitalul St Thomas și că a fost dus la terapie intensivă. Fiica noastră este un bun profesionist, așa că nu punem întrebări, iar ea nu dă detalii despre ce se întâmplă în spital. Ne-a spus despre asta abia după ce el a ieșit de la terapie intensivă. Ne-a spus că i s-a părut ireal și că nu va uita niciodată că l-a îngrijit pe Boris”, a povestit Caroline McGee.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE