Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii de ultimă oră despre Cioacă! Cum se apără fostul polițist de deținuți
Detalii de ultimă oră despre Cioacă! Cum se apără fostul polițist de deținuți

Detalii de ultimă oră despre Cioacă! Cum se apără fostul polițist de deținuți

Cristian Cioacă, poliţistul condamnat în dosarul celei mai celebre dispariţii din ţară, nu duce o viaţă uşoară în închisoare, din cauza profesiei pe care a a vut-o!

Astfel, se pare că fostul polițist și-a făcut o “brigadă”, pentru a putea să se apere de deţinuţii care nu văd cu ochi buni prezenţa lui printre ei,potrivit Cancan.ro.

Cioacă s-a apropiat de un alt deţinut, care este mereu șicanat de ceilalți deținuți, şi și are unele probleme de sănătate. Se pare că fostul poliţist nu a mai rezistat abuzurile la care era supus şi i-a luat apărarea.

După o perioadă celor doi li s-au alăturat şi alți deținuți cu Cristian Cioacă s-a împrietenit în perioada trecută de la încarcerare. Astfel, toți din grup au acum grijă ca Cioacă să fie mereu protejat.

Cristian Cioacă a fost trimis în judecată în 2013 pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia Elodiei.

În noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

Ulterior, Cioacă a transportat trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii. Pentru fapta sa, Cioacă a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare.