Evenimentul ZileiActualitateDESPĂRȚIREA ANULUI în showbiz. Cel mai ADORAT CUPLU a creat UNDA DE ȘOC. Dorințele nu pot fi STĂPÂNITE: „Vreau altceva!”

DESPĂRȚIREA ANULUI în showbiz. Cel mai ADORAT CUPLU a creat UNDA DE ȘOC. Dorințele nu pot fi STĂPÂNITE: „Vreau altceva!”

DESPĂRȚIREA ANULUI în showbiz. Cel mai ADORAT CUPLU a creat UNDA DE ȘOC. Dorințele nu pot fi STĂPÂNITE: „Vreau altceva!”
Smiley, celebrul cântăreț din România, a vorbit despre ce așteptări are de la anul 2019, iar pe lista sa se pare că Gina Pistol nu mai are locul „rezervat”.

Ce-și dorește Smiley pentru anul 2019? Acesta a declarat pentru Libertatea.ro că ar dori să cânte, să viseze și să râdă. Este dorința numărul 1, urmată imediat de dorința de a fi bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, scrie Cancan.

În continuare, Smiley spune că dorește să fie conectat mereu cu familia și prietenii, să călătorească mai mult, să se joace mai mult, să se poată întâlni cu fiecare fan al său, pentru ai mulțumi. Crede în păroiectele frumoase de la HaHaHa Production și speră să fie inspirat, să cunoască oameni ”mișto” și… să se converseze, „ca de la o la om” cu câinele său, Bruno.

„În ceea ce privește dragostea, artistul nu spune foarte mult, ca de fiecare dată, lăsând fanii să interpreteze fiecare cuvânt al său. Dar, atunci când vine vorba despre DORINȚA 19 a lui Smiley, lucrurile sunt oarecum… misterioase.

„Îmi doresc ALTCEVA!”, declară el, iar aceste câteva cuvinte transmit mult mai mult decât ar părea la o primă vedere. Smiley vrea mai mult, se simte încă neîmplinit – sufletește, artistic? – și credem că Gina Pistol ar trebui să fie foarte atentă.


Accesează: