Cu durere în suflet, o protagonistă a emisiunii Survivor România a recunoscut că relația ei a eșuat. Este vorba despre războinica Adriana, cares-a despărțit de iubitul american. Fata s-a îndrăgostit încă de la început, după ce și-a cunsocut partenerul prin intermediul rețelelor de socializare.

Ea a afirmat că a fost deschisă și a simțit că poate să i se destăinuie celui care avea să-i devină iubit.

Ne-am cunoscut în septembrie! Inițial, am vorbit doar pe Instagram. „Mi-a plăcut de el, fiindcă aveam ce să discutăm, a fost și primul în fața căruia m-am deschis și i-am povestit trăirile mele. El este înrolat la forțele armate americane, US Marine, și este cantonat timp de trei ani în Italia, la Catania.

Relația noastră s-a dezvoltat frumos, drept dovadă că Stanley a venit și în România să mă vadă în perioada Sărbătorilor de iarnă, cu puțin timp înainte de a pleca la Survivor. De atunci, ne-am apropiat și mai mult. Aș fi vrut să mă duc la el, dar cum s-au închis granițele din cauza coronavirusului, a trebuit să anulez biletele”, a povestit Adriana pentru wowbiz.

„Însă, abia aștept să ne vedem. Până atunci, vorbim doar prin skype. El a învățat câteva cuvinte în limba română și comunică mai mereu cu Eva, și mă încurajează pe mine să depășesc perioada aceasta dificilă”, a mai spus tânăra.

Ea a dezvăluit și de ce s-a despărțit de iubit. De curând, m-am întors din Italia. M-am dus să îl văd pe Stanley, mai ales că îmi era foarte dor de el, după atâta vreme în care nu ne-am întâlnit. Din păcate, la fața locului, lucrurile nu au decurs așa cum mi-aș fi dorit eu, am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc.

Am mai trecut prin perioade dure în viața mea și nu mai vreau…îmi doresc să fiu fericită și atât!  În atari condiții, am decis să mă despart de Stanley și să îmi văd de drumul meu. Totul s-a terminat. Sincer, nu regret nimic.”