Evenimentul Zilei > Monden > Denise Rifai i-a uimit pe toţi! Puţini bănuiau unde va ajunge. Sunt dovezi clare
Denise Rifai i-a uimit pe toţi! Puţini bănuiau unde va ajunge. Sunt dovezi clare

Denise Rifai i-a uimit pe toţi! Puţini bănuiau unde va ajunge. Sunt dovezi clare

Fosta prezentatoare a postului Realitatea Tv, Denise Rifai, a demonstrat recent că la nevoie ştie să se descurce singură.

Mulţi ar percepe-o probabil ca pe o divă care nu se încurcă în treburile zilnice, în cele specifice unei familii obişnuite, dar surpriză!

Recent, una dintre cele mai frumoase femei din peisajul media românesc a ieşit la cumpărături şi nu s-a menajat câtuşi de puţin când a venit vorba de cărat sacoşe.

Echipată conform vremurilor în care pandemia generată de Coronavirus a pus stăpânire pe planetă, Denise Rifai a arătat că rămâne la fel de seducătoare în orice ipostază.

Inclusiv în care în care este îmbrăcată lejer, sport, ca pentru mersul la cumpărături, purtând mască de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă.

Evz.TV. Dosare de presă. Viața secretă a lui Denise Rifai

Imaginile cu Denise Rifai la cumpărături au fost realizate de jurnaliştii de la cancan.ro.

Vă reamintim că vedeta a decis recent să întrerupă colaborarea de lungă durată cu Realitatea Tv. Redăm mesajul postat în acel moment de Denise Rifai: „„Știu că mă așteptați mâine seara să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație, când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia !

Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs

Plec așadar de la noua Realitatea Plus, dar cu Acea Realitatea TV, care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu ! PS. Știti ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!

ar eu sunt și rămân Jurnalist.”