Evenimentul Zilei > Actualitate > Denise Rifai atac devastator. Jigniri fără precedent la adresa lui Dăncilă
Denise Rifai atac devastator. Jigniri fără precedent la adresa lui Dăncilă

Denise Rifai atac devastator. Jigniri fără precedent la adresa lui Dăncilă

Vedeta de la Realitatea TV, devenită Realitatea Plus, Denise Rifai a lansat un atac împotriva premierului Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte al României.

Denise Rifai a reacționat pe contul său de facebook, la declarația premierului despre românii care vorbesc limbi străine. ”Pai așa o “olimpică” la limba romana cum este Tanti Veo e clar “că consideră “ că “ e Tradatori” toți cei care vorbesc măcar o limbă străina pe lângă limba romana. Uau. Dar cam până unde o să meargă totuși cu tupeul ăsta expus flagrant de Veorika de la Victoria???!!! Vai de broșele noastre”, a scris Denise Rifai.

Fraza rostită de Dăncilă, care a făcut-o pe Denise Rifai să reacționeze se referă la românii care critică Guvernul la Bruxellles. “Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză și îi apreciez pe toți care vorbesc engleză, franceză, germană, orice limbă străină. Dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui să susțină pentru această țară”.

Realizatoarea de la Realitatea Plus a mai scris că le mulțumește românilor pentru sutele de mesaje de încurajare, și le spune acestora că pe 10 noiembrie, trebuie să meargă la vot. ”Multumesc mult pentru sutele de mesaje si incurajari. Vom gasi o solutie. Pana atunci, stiti ce avem de facut pe #10Noiembrie!!!!!!!!!!! PS. Veorika trebuie sa plece acasa de tot. Cu TOATE brosele ei”.