Evenimentul Zilei > Sport > Demiteri grele în Liga 1. Pentru ce a fost demis un antrenor. Motivul care „l-a trimis acasă”
Demiteri grele în Liga 1. Pentru ce a fost demis un antrenor. Motivul care „l-a trimis acasă”

Demiteri grele în Liga 1. Pentru ce a fost demis un antrenor. Motivul care „l-a trimis acasă”

Consiliul de administrație al ilfovenilor a luat hotărârea să îl demită pe Cristiano Bergodi, antrenorul FC Voluntari, după ce a strâns doar 8 puncte în 2019.

FC Voluntari a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-4, și termină anul 2019 pe ultimul loc în Liga 1, scrie Ziare.com.

Cristiano Bergodi a fost la ultimul meci pe banca Voluntariului, susțin surse apropiate de club, pentru GSP.ro. Consiliul de Administrație a luat deja hotărârea în această seară, lucru confirmat parțial și de primarul Florentin Pandele la TV Digi Sport: „Îl respect foarte mult pe Cristiano, dar echipa se găsește într-un impas. Trebuie să schimbăm 15 jucători sau antrenorul. Consiliul de Administrație decide asta”.

Cu cine va fi înlocuit?

Ilfovenii se grăbesc să găsească înlocuitorul potrivit pentru Bergodi. Pe lista Voluntariului se numără 4 antrenori liber de contract: Dan Alexa, Eugen Neagoe, Claudiu Niculescu și Mircea Rednic.

Planurile formației pentru perioada de transferuri din iarnă este să aducă minimum 5 fotbaliști în pozițiile cheie.

Primele declarații după ultimul său meci:

„Am în gând ceva, dar nu știu ce se va întâmpla. Nu știu, sincer. Am vorbit cu conducătorii, dar nu pot spune mai multe. Probabil ei nu sunt mulțumiți de mine. Nici eu nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat în acest an.

Trebuie să vedem dacă vor veni jucători, dacă vrem să schimbăm cu adevărat ceva, să fie cineva în stare să îi găsească. M-am chinuit mult anul acesta. Suntem toți vinovați pentru această situație din clasament”, a declarat Cristiano Bergodi la Look Sport.