Evenimentul Zilei > Politica > O nouă DEMISIE-BOMBĂ ÎN PSD? Guvernul Dăncilă este în prim-plan. News alert politic
O nouă DEMISIE-BOMBĂ ÎN PSD? Guvernul Dăncilă este în prim-plan. News alert politic

O nouă DEMISIE-BOMBĂ ÎN PSD? Guvernul Dăncilă este în prim-plan. News alert politic

Fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut demisia, joi, ministrului Apărării, după decizia instanței de anulare a ordinului prezidențial privind mandatul Șefului de Stat Major.

„Vă amintesc că decretul de prelungire al mandatului șefului major a fost suspendat astăzi (joi – n.r.) de instanță și vă mărturisesc că dă al dracului de prost pentru orice cetățean care înțelege acest fenomen ca fix astăzi să se dea această decizie, când a fost vizita șefului NATO în România. Din punctul meu de vedere, ministrul Leș, care nu este decât un umil executant al dispozițiilor domnului Dragnea, este obligat să-și dea demisia de urgență. Asta pentru că astăzi am văzut o declarație halucinantă a domniei sale, și anume aceea că abia de acum începe să se gândească la soluții, la soluții pentru viitorul Armatei”, a declarat Alina Gorghiu, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL Timiș.

Ea a mai declarat că situația este cauzată de ambiția „prostească” a PSD de a „controla” instituțiile din România.

„În acest moment, în mod cert nu avem șef al Armatei Române. De ce? Pentru că există o ambiție prostească a celor de la PSD de a controla absolut orice instituție din România. Orice instituție care a avut credibilitate în România a fost sfărâmată de acești pesediști care vor să-și infiltreze cadre până și la vârful Armatei. Nu mare mi-ar fi mirarea dacă nu vor încerca acest lucru și cu biserica ortodoxă română. Este singura instituție care mai are credibilitate în România sau una dintre puținele cu mare credibilitate în România la care încă nu au făcut alegeri și nu și-au pus un șef”, a mai spus Gorghiu, conform rtnews.ro.

Curtea de Apel București a decis să anuleze decretul președintelui Iohannis prin intermediul căruia a fost prelungit mandatul șefului Statului Major, nicolae Ciuca. decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată în termen de 5 zile.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.