Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în familia Deliei! Vedeta, la CUȚITE cu propria mamă: „Și-a făcut bagajele și a plecat!”
Scandal în familia Deliei! Vedeta, la CUȚITE cu propria mamă: „Și-a făcut bagajele și a plecat!”

Scandal în familia Deliei! Vedeta, la CUȚITE cu propria mamă: „Și-a făcut bagajele și a plecat!”

Delia Matache este una din cele mai iubite cântărețe de la noi. Show-urile ei incendiare epuizează până și ultimul bilet, iar fanii o iubesc din ce în ce mai mult. Deși a susținut, de multe ori că are o relație perfectă cu mama sa, Gina Matache a spus totul despre artistă.

Delia Matache a avut de mai multe relaţii până să se căsătorească cu Răzvan Munteanu, însă cele mai multe probleme le-a întâmpinat la vârsta primei iubiri. Artista ajunsese la cuţite cu mama ei, numai să plece de acasă şi să se mute la iubitul ei din acea vreme.

Gina Matache a povestit despre Delia că a fost un copil cuminte, însă, la un moment dat, a căutat motive să plece de acasă.

„N-a fost rebelă în copilărie. A avut un singur moment când a vrut să se mute cu prietenul său şi nu ştia cum să-mi spună. A căutat ea un motiv de ceartă ca să plece de acasă. Am surprins-o făcându-şi bagajele şi i-am zis: „Măi, dacă tot vrei să pleci, de ce nu-mi spui mie, că te ajut eu să-ţi duc bagajele!”. Şi m-a privit nedumerită”, a declarat Gina Matache, potrivit Cancan.

„N-a avut timp să fie rebelă, pentru că meseria nu i-a permis. Studiind la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” pian şi flaut, trebuia să exerseze mereu, altfel îşi pierdea îndemânarea. Nici în vacanţe nu făcea pauze de la studiu. Apoi a început perioada cu trupa N&D. Nu prea a făcut năzbâtii, dar ţin minte că am plecat odată de acasă şi a chemat toţi copiii din bloc să petreacă la noi. Când ne-am întors am altoit-o şi eu, şi taică-su. Aia a fost singura ei petrecere, că nici acum nu face”, a mai spus mama Deliei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: