Evenimentul Zilei > Sport > Degringoladă la FCSB. Echipa lui Gigi Becali poate ajunge „lanterna roșie”
Degringoladă la FCSB. Echipa lui Gigi Becali poate ajunge „lanterna roșie”

Degringoladă la FCSB. Echipa lui Gigi Becali poate ajunge „lanterna roșie”

FCSB a fost umilită duminică la Mediaș, în etapa a șaptea din Liga 1, fiind învinsă cu un neverosimil 4-0 de către echipa gazdă, Gaz Metan. Deringolada din cadrul clubului continuă, chiar căpitanul echipei fiind cel care recunoaște dezastrul.

 

În cazul în care Dinamo, care joaca luni, scoate cel puțin un punct, echipa lui Gigi Becali ajunge „lanterna roșie” a campionatului. Căpitanul roș-albaștrilor, Mihai Pintilii, s-a declarat resemnat de situația din cadrul vicecampioanei.

„Vor mai fi meciuri așa slabe dacă vom continua pe stilul ăsta. Noi avem o șansă în Europa. Sperăm să ne calificăm, să ne aducă o bucurie. În campionat, mi-e rușine. Vom ajunge pe ultimul loc 100%.

Sunt resemnat, nici nu mai am putere să mai zic ceva. Trag că vreau să joc și am plăcere să joc. Când voi vedea că nu mai pot, voi ridica mâna, dar mi-e rușine de ceea ce se întâmplă, mi-e rușine de suporteri. Vom intra în istorie că ne va bate orice echipă, adică vor face istorie echipele cu noi. Noi ne mobilizăm, încercăm să facem, dar dacă joacă fiecare pentru el… parcă se joacă în curtea școlii. De frica patronului, de frica antrenorului, de frica suporterilor.

Orice se spune despre noi merităm. Nu avem decât să lăsăm capul în pământ. Mai avem o șansă joi, trebuie să mergem să jucăm, că dacă nu, va fi coadă la reziliere de contracte”. a spus Pintilii, scrie gsp.ro.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: