Societatea civilă a amendat această neglijenţă a autorităţilor şi nepăsarea Guvernului, în contextul în care nimeni nu a cerut să se facă o reverificare a numărătorii voturilor.

Câţiva tineri s-au întâlnit în Piaţa Universităţii pentru a discuta despre acest abuz, iar persoanele publice au luat atitudine. Tudor Chirilă amendează Guvernul Cioloş pentru lipsa de reacţie în această situaţie, iar în stilul ironic, atât de caracteristic artistului, a lansat o întrebare Primului-Ministru Cioloş.

Domnule Dacian Cioloş nu ies la socoteală niște buletine. Un fleac, nu sunt multe, 250000, n-ar fi cazul ca guvernul să aibă o poziție pe tema asta? Doar el a organizat alegerile, nu?

VEZI ŞI

FRAUDĂ ELECTORALĂ sau BRAMBUREALĂ TOTALĂ? Peste 250.000 de buletine de vot nu ies la socoteală în tabelul Biroului Electoral Central. Situaţia este FOARTE CIUDATĂ la Sectorul 1

Pe cine apără Jandarmeria? Tineri obligați să se legitimeze pentru că povesteau în Piața Universității. Alţii au primit AMENZI. ATITUDINEA e cu atât mai BIZARĂ cu cât Jandarmeria nu a luat măsuri când s-au organizat mitinguri ilegale pentru INFRACTORI 

Te-ar putea interesa și: