Spre deosebire de Prinţul Harry şi Meghan Markle, rebelii care s-au îndepărtat de Familia Regală Britanică şi care acum se află în SUA, William şi Kate îşi respectă rolurile şi au grijă ca imaginea lor să nu fie afectată de presa de scandal.

Daily Star anunţă că Ducesa de Cambridge s-a conectat cu elevii şi profesorii de la Casterton Primary Academy, ocazie pentru a dezvălui cum şi-au ocupat timpul cei doi fii ai săi, Prinţul George şi Prinţul Louis. Demersul soţiei Prinţului William vine în contextul în care Marea Britanie se supune măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus, printre care izolarea şi distanţarea socială.

În această situaţie, cuplul regal a petrecut mai mult timp alături de cei 3 copii (n.r. – Prinţesa Charlotte) şi aşa au putut observa mai bine care sunt ultimele lor preocupări. Ducesa a dezvăluit că tot ceea ce ţine de natură îi fascinează pur şi simplu pe micuţi.

Pe Prinţul Louis mai ales, care „a vânat insecte în grădina” reşedinţei regale în care se află în prezent Prinţul William şi Kate Midleton.

„Copiii i-au întrebat care a fost «cea mai bună persoană pe care au întâlnit-o». Kate a răspuns că a fost Sir David Attenborough şi că Prinţul George s-a uitat la Blue Planet (n.r. – Planeta Albastră).

Le-a mai spus, de asemenea, că Prinţul Louis iubeşte gărgăriţele şi a ieşit în grădină pentru a le căuta”, a relatat Rebecca English, jurnalistă specializată pe Familia Regală Britanică.

Nu a fost singurul moment dulce surprins în şedinţa de videochat.

Profesorii de la Casterton Primary Academy au fost surprinşi râzând şi când Kate i-a răspuns Prinţului William după ce acesta a admis că de Paşti „va fi multă ciocolată mâncată” în căminul regal. „Tu continui s-o mănânci”, i-a răspuns Kate râzând, spre amuzamentul martorilor virtuali.

Interacţiunea a durat aproape o oră, timp în care Kate a dialogat cu 18 elevi şi profesori. Grupurile au fost rotite astfel încât să fie păstrată distanţarea socială.