Evenimentul Zilei > Politica > Declaraţiile lui Liviu Dragnea despre o posibilă fuziune cu PRU
Declaraţiile lui Liviu Dragnea despre o posibilă fuziune cu PRU

Declaraţiile lui Liviu Dragnea despre o posibilă fuziune cu PRU

Sâmbătă seară, Liviu Dragnea a fost invitatul Alessandrei Stoicescu, la emisiunea „Q&A”.

Dragnea a făcut declaraţii cu privire la imaginea lui Victor Ponta, fostul premier fiind folosit excesiv de Partidul România Unită. Dragnea a afirmat că pe el nu îl afectează acest fapt, dar că există membri din partid care sunt deranjaţi de acest lucru, informează antena3.ro

''Nu mă deranjeză, pe mine personal. Ce i-am spus lui Victor, sincer şi m-a şi înţeles, e că mi se pare incorect să-i fie folosită imaginea de către alt partid. Să nu fie deranjant pentru membrii de partid. Pentru unii este că nu înţeleg – domnule, stai puţin, dacă suntem pesedişti, cum ar fi ca fiecare dintre noi să permită să i se folosească imaginea de către alte partide?'', a spus Liviu Dragnea.  

Liderul PSD exclude orice fuziune cu partidul PRU.

''Eu nu agreez varianta asta pentru că, atâta timp cât procedează în felul acesta, nu mi se pare corect şi sigur că îţi pui mari semne de întrebare pentru validitatea, durata şi substanţa unei colaborări cu oameni care procedează aşa. De aici pleacă rezervele'', a explicat Liviu Dragnea.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.