„I-am spus şi lui MM că nu frumos când Dinamo e căzută să mai dăm în ea. Mai facem noi glume, între noi. De exemplu, m-am sculat, primul gând al meu a fost să-i dau mesaj lui Borcea şi i-am zis: Dar între noi, că dacă facem public, sunt mii şi mii de suporteri cărora nu le convine. I-am zis lui Mihai: Pentru noi e mult mai uşor fără Dinamo în play-off. E mai urât şi mai neemoţionant, dar e mult mai uşor. Pentru că e greu să câştigi cu Dinamo ambele meciuri. Îşi dau viaţa, se mobilizează şi nu le câştigi. 

Ne ajuta Dinamo în primele meciuri, cu CFR şi cu Craiova, scoteau un rezultat bun şi ne avantaja. Dar dacă CFR avea ultimul meci cu Dinamo, credeţi voi vreodată că nu se ştia rezultatul ăla? Se ştia.

Nu pentru că conducătorii pot să facă ceva, dar se duc suporterii la ei, în cantonament, cum s-au mai dus. Atunci pentru noi e mult mai uşor fără Dinamo, pentru că nu se moblizează ca lumea la al doilea meci cu CFR şi pentru că îşi dau viaţa în ambele meciuri cu noi. E mai puţin spectaculos, aşa e, dar lasă, că le e mai bine acolo", a declarat Becali, la Pro X, conform News.ro. 

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de Astra Giurgiu (scor 0-2), în ultima etapă a sezonului regulat, și a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I.
 
Dezastru total la Dinamo, după ce echipa antrenată de Vasile Miriuță a ratat calificarea în play-off-ul campionatului intern. Sâmbătă, echipa din Ștefan cel Mare a fost învinsă, în deplasare, de Astra Giurgiu, scor 0-2. Gazdele s-au descurcat mai bine pe un teren imposibil, acoperit de zăpadă, și au punctat prin Florentin Matei (25) și Silviu Balaure (57). Tot sâmbătă, FC Botoșani s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, în fața celor de la FC Botoșani, iar Viitorul a câștigat la Iași (1-0). Clasamentul în partea superioară arată astfel: 1. CFR (56p un meci în minus). 2. FCSB (52 – un meci în minus). 3. CS „U” Craiova (51). 4. Astra (41), 5. Viitorul (41). Pe locul 6, ultimul calificabil în play-off, a încheiat CSM Poli Iași (39). Pe 7 este Botoșani (39), iar pe 8, Dinamo (39). Cele trei echipe aflate la egalitate de puncte au fost departajate de un clasament al rezultatelor directe.