Evenimentul Zilei > Actualitate > DECIZIE SURPRINZĂTOARE luată de TVR. Ar putea fi lovitura anului în mass-media
DECIZIE SURPRINZĂTOARE luată de TVR. Ar putea fi lovitura anului în mass-media

DECIZIE SURPRINZĂTOARE luată de TVR. Ar putea fi lovitura anului în mass-media

Televiziunea națională este interesată de achiziționarea drepturilor tv pentru partidele din Liga I și ar putea participa la licitația organizată de LPF.

TVR este interesată de achiziționarea unui pachet care să cuprindă partide de fotbal din campionatul intern, anunță „Gazeta Sporturilor”. În acest an Liga Profesionistă de Fotbal va organiza o nouă licitație, iar reprezentanții Televiziunii Publice vor să participe la acest eveniment.

„Nu este pentru prima dată când cei de la TVR vor meciuri din Liga I, dar acum interesul lor este unul mult mai serios decât în trecut. În anii trecuți au fost interesați de unele meciuri, dar mai mult de rezumate. Acum vor meciurile în sine! Au avut deja discuții cu cei care dețin în acest moment drepturile pentru Liga 1 și în perioada următoare urmează să se pună la punct toate detaliile. Ar fi vorba de un parteneriat în patru, Look, Digi, Telekom și TVR, avantajos pentru toate părțile, mai ales că suma contractului s-ar împărți între toți partenerii”, au spus surse pentru „Gazeta Sporturilor”: