Anchetatorii vor continua verificările pentru a afla istoricul său, au precizat surse judiciare, scrie Cancan.

Primele rezultate îl leagă pe olandez de Adriana, însă urmează percheziții.

Anchetatorii vor efectua percheziții atât în București, cât și la domiciliul din Olanda al bărbatului. Institutul Național de Criminalistică a transmis deja rezultate parțiale care îl leagă pe olandez de cazul Adrianei.

Bogdan Licu, procurorul general interimar al României, a anunțat că autoritățile române nu dețin date oficiale despre sinuciderea criminalului din Olanda, care a ucis-o, vineri după-amiaza, pe fetița de 11 ani din Dâmbovița.

„Există suspiciuni că activitatea acestui individ s-a desfășurat pe raza mai multor județe. A venit de cel puțin patru ori în România. Nu am nicio informație despre complici. Când a dispărut fetița, s-a mobilizat poliția. 
Din păcate, când a fost raportată dispariția, copila era moartă. Sâmbătă și-au dat seama colegii de la poliție că este ceva serios. Ne axăm pe traseul pe care l-a avut acest individ România. Verificăm dacă a avut complici”, a declarat Bogdan Licu.
„Noi nu avem dovada ca agest bărbat s-a sinucis. Dosarul nu se închide, trebuie verificate toate pistele.  Dacă s-a sinucis, vom dispune clasarea”, a declarat Bogdan Licu.