Conform anunțului TAROM s-a decis ca începând de miercuri, 25 martie, ora 12.00 (ora aterizării), să fie suspendată operarea tuturor curselor interne pentru urmatoarele 14 zile. Începând de joi, 26 martie, vor fi suspendate și cursele care făceau legătura cu Franța și Germania. În acest caz restricția va fi valabilă pentru cel puțin 14 zile.

”Toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor, fără penalizare, sau rambursarea integrală a biletelor / tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor va rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Va mulțumim pentru înțelegere”, au notat oficialii TAROM pe pagina de Facebook.