Potrivit Agerpres, dosarul a fost deschis inițial de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș. Apoi, ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov. Decizia a fost luată după ce oamenii legii au analizat complexitatea cauzei.

Sursa citată mai arată că la fața locului s-a deplasat o echipă formată din mai mulți polițiști și criminaliști. Aceștia sunt coordonați de un procuror.

Porucorii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.COD ROŞU de intervenţie în județul Brașov după ce un AUTOCAR plin cu ELEVI din Iași s-a răsturnat. PATRU persoane au MURIT, trei adulţi şi UN COPIL. Alte 22 persoane sunt RĂNITE, dintre care 16 în stare foarte GRAVĂ. GALERIE FOTO şi VIDEO | UPDATETrei adulți și un copil au murit în urma accidentului tragic. Prefectul a cerut elicoptere SMURD pentru transportul victimelor. La faţa locului au plecat două echipe de descarcerare, cinci echipaje SMURD şi două ambulanţe de la serviciul judeţean Braşov. Corespondentul EVZ de la Braşov transmite detalii legate de acest accident foarte grav. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis condoleanţe familiilor victimelor. CITEȘTE MAI MULT…

Te-ar putea interesa și: