Evenimentul Zilei > Monden > De Ziua femeii, Paul Surugiu Fuego ne invită la o ediţie specială „Drag de România mea!”
De Ziua femeii, Paul Surugiu Fuego ne invită la o ediţie specială „Drag de România mea!”

De Ziua femeii, Paul Surugiu Fuego ne invită la o ediţie specială „Drag de România mea!”

Telespectatorii vor vizita alături de artist locurile copilăriei sale din Turda, într-o ediţie care precede lansarea sezonului 4 al emisiunii „Drag de România mea!”, la TVR 2.
Duminică, 8 martie, Paul Surugiu Fuego a pregătit o ediţie specială „Drag de România mea!”, un dar de suflet al artistului făcut fanilor într-o zi de sărbătoare. De la ora 15:00, alături de gazda emisiunii vom merge la Turda, în orașul său natal. De Ziua Femeii, Fuego face o reverență în fața trecutului și ne prezintă locurile copilăriei din orașul istoric din inima Transilvaniei.
Ne vom plimba pe la cofetărie, dar şi pe la Teatrul Național „Aureliu Manea”, unde Fuego s-a lansat. Vom intra în curtea scolii şi vom sta chiar în banca în care el a învățat primele lecții.
Cu această ocazie, va oferi flori fostelor sale profesoare. Cel mai emoționat moment va fi însă întâlnirea cu bunica sa, care ne uimeşte cu vitalitate, spiritualitate și umor la 84 de ani. Mamei sale, Paul Surugiu îi va face o declarație specială de 8 martie.Scenete cu Paul Surugiu Fuego în cel de-al patrulea sezon „Drag de România mea!”Într-un decor nou, cel de-al patrulea sezon „Drag de România mea!” ne propune noi invitaţi, eroi ai timpului prezent, oameni speciali, personalități sau nu, care contribuie la imaginea frumoasă a României, la promovarea şi păstrarea nealterată a tradițiilor și artei. Gazda „Drag de România mea!” le-a pregătit telespectatorilor TVR 2 şi o surpriză: din acest sezon îi vom vedea şi calităţile de actor.

Absolvent al Facultății de Teatru, Paul Surugiu Fuego va surprinde în fiecare ediţie cu câte un rol într-o scenetă captivantă. Alături îi vor fi vedete consacrate, iar în repertoriul său veţi recunoaşte scenete cunoscute şi îndrăgite, reamintite într-un stil amuzant la „Drag de România mea!”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE