Evenimentul Zilei > Monden > De mâine viața i se schimbă lui Halep. Ce se întâmplă chiar acum
De mâine viața i se schimbă lui Halep. Ce se întâmplă chiar acum

De mâine viața i se schimbă lui Halep. Ce se întâmplă chiar acum

Simona Halep, cea mai valoroasă jucătoare de tenis din istoria României, a fost cerută în căsătorie.

La 28 de ani, Simona Halep i-a spus „Da” iubitului ei, Toni Iuruc (40 de ani). Ce este și mai interesant e că petrecerea de logodnă are loc chiar în această seară, anunță jurnalistul Decebal Rădulescu pe Facebook!

Halep și iubitul ei sărbătoresc evenimentul alături de familie și prieteni la un club din stațiunea Mamaia.

„În acest moment, la Club Riva (Cafe del Mar) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. În tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: „Se dă semnul”. Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat nu are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare”, scrie Decebal Rădulescu.

Foarte probabil, nunta va avea loc în toamna anului următor, după US Open, ultimul Grand Slam pe 2020.

„Se vor căsători la anul, în septembrie, după ce va participa la US Open 2020.  Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a dezvăluit un prieten apropiat al familiei Halep.