Deoarece povestea de dragoste a actriţei americane cu un membru al Casei Regale britanice a fost intens mediatizată, iar Meghan a trebuit să facă faţă tuturor atacurilor, americanii consideră că “ducesa lor” nu este protejată la fel ca ceilalţi membri regali.
Aceasta este opinia expertului Victoria Arbiter care a dat o perspectivă americană asupra evoluțiilor din Marea Britanie şi a explicat: “În ansamblu, americanii – generalizez puțin – iubesc familia regală, doar că au această nemulţumire”.
“Întotdeauna au admirat regina. Aventura de dragoste a început cu Diana. Iar cu Meghan acolo sunt foarte mândri”. “Există un sentiment, totuși, ei simt că familia regală nu a făcut suficient pentru a o proteja pe Meghan. Și aceasta este o temă care se dezvoltă. Există un sens în revolta lor: Meghan a fost atacată și cineva ar fi trebuit să se ridice și să o apere. A ieşit Charles să spună ceva?, a mai spus expertul invitat în emisiunea Royal Box
Ce a declanşat nemulţumirea
La premiera filmului „The Lion King”  în timpul unei conversații cu artistul Pharrell Williams, Meghan a avut o discuției cu artistul. Pharell a felicitat-o spunând: „Sunt foarte fericit pentru căsătoria voastră. Iubirea este extraordinară. E minunată această uniune în climatul de azi’, a spus Pharrel.
Dar răspunsul lui Meghan a şocat pe toată lume: „Multumesc, dar ei nu o fac să fie prea ușoară’, a spus Meghan, referindu-se la faptul că presa britanică o atacă şi aşa cum spune expertul regal, nimeni nu a ieşit s-o apere.
De unde a plecat totul
La premiera filmului „The Lion King’ în timpul unei conversații cu artistul Pharrell Williams, Meghan a vorbit cu Pharell care a felicitat-o pentru nunta cu prințul Harry: „Sunt foarte fericit pentru căsătoria voastră. Iubirea este extraordinară. E minunată această uniune în climatul de azi’, a spus Pharrel. Dar răspunsul lui Meghan a şocat pe toată lume: „Multumesc, dar ei nu o fac să fie prea ușoară” (referindu-se la căsătoria cu Harry), a spus Meghan, referindu-se la faptul că presa britanică o atacă permanent.