Evenimentul Zilei > Actualitate > De ce a renunțat Billy Idol la COCAINĂ. Răspunsul este surprinzător | VIDEO
De ce a renunțat Billy Idol la COCAINĂ. Răspunsul este surprinzător | VIDEO

De ce a renunțat Billy Idol la COCAINĂ. Răspunsul este surprinzător | VIDEO

Rockerul Billy Idol a reuşit să se lase de droguri, cocaina fiind favorita sa, din vanitate, pentru că n-a vrut să decadă din punct de vedere fizic, imaginea sa fiind foarte importantă în evoluția sa ca artist.

Artistul britanic era unul dintre starurile de prim rang promovate intens de postul MTV în anii 1980 graţie imaginii sale de rebel – păr blond decolorat şi geacă de piele – şi era conştient de faptul că aspectul său fizic a reprezentat un element major pentru succesul obţinut în industria muzicală, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. 

Starul a devenit dependent de cocaină în anii 1990 şi a rămas dependent de acest drog până în 2003. Într-un interviu acordat revistei Q, rockerul a dezvăluit faptul că principala motivaţie care l-a ajutat să renunţe la cocaină a fost vanitatea.

Billy Idol a lansat în luna octombrie cel de-al optulea album de studio al său, primul material original din 2005, când a lansat "Devil's Playground".

Noul album al cântăreţului britanic se intitulează "Kings and Queens of the Underground" şi include 11 piese. Billy Idol îşi va promova noul album de studio prin intermediul unui turneu european care va debuta în luna noiembrie şi va include concerte în Marea Britanie, Germania şi Italia.