Evenimentul Zilei > Justitie > De ce a rămas DOSARUL ACCIDENTULUI în care a fost implicată fiica procurorului Iorga Moraru cu AUTOR NECUNOSCUT? Au apărut PRIMELE IMAGINI!
De ce a rămas DOSARUL ACCIDENTULUI în care a fost implicată fiica procurorului Iorga Moraru cu AUTOR NECUNOSCUT? Au apărut PRIMELE IMAGINI!

De ce a rămas DOSARUL ACCIDENTULUI în care a fost implicată fiica procurorului Iorga Moraru cu AUTOR NECUNOSCUT? Au apărut PRIMELE IMAGINI!

Au apărut primele imagini în cazul accidentului în care a fost implicată fiica procurorului Iorga Moraru! Mai exact, reamintim căaceasta dezvăluia în octombrie 2017 un episod șocant petrecut în sânul familiei sale după evenimentele care au avut-o în prim plan pe procurorul DNA. Aflată în război cu Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, Mihaela Moraru Iorga dezvăluia că fiica ei a fost călcat de o mașină pe trecerea de pietoni. Din octombrie 2017, atunci când a vut loc incidentul și până în februarie 2018, dosarul accidentului este în continuare cu autor necunoscut, neexistând nici până în prezent date legate de conducătorul mașinii.

Antena 3 a prezentat, joi seara, imagini în premieră de la locul în care s-a întâmplat accidentul în care a fost implicată fiica procurorului Iorga Moraru. Procurorul Iorga Moraru a avit o reacție la Antena3, mărturisind: „Cred că cineva o urmărea pe fetiță!”.

ȘOCANT! Procurorul DNA Iorga și-a dezvăluit TRAUMA. COPILUL i-a fost CĂLCAT pe trecerea de PIETONI

Imagini în premieră în cazul accidentului fiicei procurorului Moraru

Din aceste imagini se poate observa că, totul s-a petrecut în apropierea unei treceri de pietoni, fiica procurorului Moraru scapă câine din lesă, fuge  după câine. Tot pe imagini apare o mașină care o accidentează pe fetiță, după care pleacă fără a se da jos. Singurul martor prezent la accident este vorba despre colega fiicei Iorga Moraru. Întrebarea care rămâne în aceastyă

Doamna Kovesi este semnatara care a dat drumul la aceste sesizări. Consider că sunt ținta unui abuz! Din cauza sesizării la Inspecția Judiciară am ajuns să fiu cercetată. Îmi este teamă că unei probe nu mai sunt la dosare. Eu sper că mai sunt oameni de bună credință. Trebuie să fac și un anunț fericit: probabil DNA o să aibă putere în următoarea perioadă și la Inspecția Judiciară. O să aibă o secție judiciară de elită.

Sunt mulți oameni care prefer să își conserve liniștea în loc să vorbească. Am suspiciune că se întâmplă anumite lucruri, sunt suspiciuni în privința siguranței familiei mele, dar nu am probe. Se întâmplă anumite evenimente cu familia mea, dar pentru moment nu pot da mai multe detalii. Cineva din familia mea a fost amenințată, i-a fost pusă viața în pericol. Copilul meu a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni! Sperăm că e într-o stare bună. Avem grijă să aibă o stare psihică foarte bună, este acasă acum", a declarat Iorga la Antena3. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.