Udrea susţine că a aflat de la o persoană natura subiectului de presă, prezentat la Antena 3 care se centra asupra modului în care ea ar fi cheltuit 500.000 de euro după ce nu a mai fost ministru.
“După cum am mai spus, eu nu mă uit la televiziunile lui Voiculescu, nu îi citesc ziarele, nu-i ascult radiourile, nu-i citesc site-urile etc. Aşa se face că am aflat de la cineva de dimineaţă că există un promo la Antena3 în care se spune ceva despre cum am cheltuit eu, după ce am renunţat la funcţia de ministru al Dezvoltării, 500.000 de euro. Subiectul urma să fie tratat în emisiunea de sâmbătă seara care îmi este de mai bine de un an dedicată", relatează vicele PDL.

Udrea susţine că, în primă instanţă, nu a ştiut la ce se referă realizatorii emisiunii. "Stau şi mă gândesc ce nebunie mai este şi asta. Nimic nu îmi venea în minte care să fie măcar pe aproape de o asemenea informaţie. Ca atare, le spun celor de la comunicare să pregătească un protest fără să mai aştepte emisiunea pentru că este exclus să fie adevărat. Se întâmpla pe la 11.00 dimineaţa. După câteva ore, îmi trece prin minte să îmi sun, totuşi, soţul şi să îl întreb dacă a făcut vreo investiţie în ultima perioadă. Spun "totuşi" pentru că din promo era clar că eu eram subiectul, nu soţul, nu altcineva. Şi soţul îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, dupa negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată", mai explică fostul ministru pe blogul său.

"A! Deci asta era! Nu rămâne decât să îmi cer scuze lui Voiculescu pentru că soţul meu nu a fost în stare să ia 6.000 de hectare de la ADS pe degeaba, că nu a primit energie ieftină pentru firmele sale sau pentru că nu şi-a mutat trustul de presă sau fundaţia în imobile ale RAAPPS, uitând să mai plătească şi chiriile", mai scrie Udrea, vădit ironic.
În schimb, ea îşi felicită soţul care “va curăţa mizeria aceea de loc, va amenaja un hotel frumos care va atrage turişti şi, în acelaşi timp, va reabilita un monument istoric de care nimeni nu s-a mai îngrijit şi a ajuns o dărâmătură pentru care autorităţile nu au găsit nicio soluţie în atâţia ani".

"Cu cât mai mulţi oameni de afaceri vor face astfel de investiţii, cu atât mai frumos va fi Bucureştiul şi mai căutat de turişti. De la Voiculescu nu mă aştept la aşa ceva, pentru că el nu face bani decât pe seama statului pe care de fiecare dată îl păcăleşte", conchide Udrea.