Mihai Bendeac şi-a pus în cap mai multe modele din România după ce, zilele trecute, a postat pe contul său de Facebook câteva cuvinte referitoare la tinerele care merg, săptămânal, la mare. „A devenit foarte uşor să identifici târfele. Nu au un job sau venituri însemnate dar, aproape în fiecare weekend, sunt la mare„, a scris Bendeac, iar replica a venit imediat.
„Bendeac e un măscărici. De el râd oamenii, pe noi ne aplaudă când ne văd pe scenă. Culmea e că şi el merge în cluburi, salivează când ne vede în timpul unei prezentări de modă, încearcă să combine câte un model şi, fiindcă nu reuşeşte, spune că e târfă. El se crede mare actor, dar e doar un imitator de mâna a doua. Crede că, dacă nu avem carte de muncă, dar prezentăm modă la sfârşitul săptămânii, la mare, suntem târfe?! Asta e nesimţire”, ne-a spus, supărată pe actor, Denisa Biţă, una dintre modele celebre de la noi.

Roxana Marinescu, un alt fotomodel, l-a făcut şi ea praf pe Bendeac. „Poate era mai obosit după ce l-a imitat pe Gigi Becali şi i-a copiat declaraţiile. Dacă crede că fetele care lucrează ca modele în weekend şi care câştigă nişte bani, fără se se încadreze însă în categoria «venituri însemnate » din prezentări de modă pe litoral, sunt târfe înseamnă că e cam redus„, spune şi Roxana.
CITIŢI ŞI:

  • Mihai Bendeac ŞOCHEAZĂ. Cum defineşte el „târfele”