Evenimentul Zilei > Actualitate > De 1 și 2 Mai aproape 930 de polițiști vor fi în teren, în Brașov și împrejurimi
De 1 și 2 Mai aproape 930 de polițiști vor fi în teren, în Brașov și împrejurimi

De 1 și 2 Mai aproape 930 de polițiști vor fi în teren, în Brașov și împrejurimi

În teren se vor afla aproximativ 400 de patrule de siguranţă publică, dintre care 45 pedestre şi 354 auto.

 

În perioada 28 aprilie – 2 mai 2017, în județul Brașov vor fi organziate numeroase activităţi culturale, artistice și  sportive, ocazionate de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Internaţionale a Tineretului.

La evenimente se aşteaptă participarea unui număr semnificativ de persoane, astfel că aproape 930 de polițiști au fost mobilizați să acţioneze suplimentar față de dispozitivul zilnic, pentru liniştea cetăţenilor.

În teren se vor afla aproximativ 400 de patrule de siguranţă publică, dintre care 45  pedestre şi 354 auto.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de cei de la ordine publică, vor dirija circulaţia pe drumurile naţionale şi județene, și vor utiliza, în medie, zilnic, 8 aparate radar.

Structurile de poliţie transporturi vor patrula pe trenurile de călători care circulă pe Valea Prahovei, precum şi în staţii şi triaje de cale ferată.

 

Polițiștii brașoveni le recomandă cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, la numărul unic de urgență 112, în cazul în care sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News