Evenimentul Zilei > Sport > Darren Cahill îl ridică-n slăvi pe antrenorul Simonei Halep: „Unul dintre cei mai buni”
Darren Cahill îl ridică-n slăvi pe antrenorul Simonei Halep: „Unul dintre cei mai buni”

Darren Cahill îl ridică-n slăvi pe antrenorul Simonei Halep: „Unul dintre cei mai buni”

Simona Halep, locul 4 WTA, a reușit să-și adjudece al doilea trofeu de Grand Slam (Wimbledon 2019) chiar și fără antrenorul ei preferat, Darren Cahill.

În cei patru ani de colaborare, australianul a condus-o pe constănțeancă spre primul ei triumf major (Roland Garros 2018), precum și pe prima treaptă a podiumului WTA.

 „Bine lucrat, Daniel Dobre”

De data aceasta, însă, Simona a strălucit și alături de Daniel Dobre, deși sportiva apelase inițial la serviciile sale doar pentru sezonul de zgură. Și acum, la două săptămâni după performanța de la All England Club, Darren Cahill a ținut să-l laude pe Daniel Dobre, pe care australianul îl consideră unul dintre cei mai buni tehnicieni.

„Am o mare apreciere pentru unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am cunoscut. Este fără îndoială unul dintre cei mai buni din branșă. Bine lucrat, Daniel Dobre. Antrenorul campioanei de la Wimbledon pentru totdeauna. Ați realizat un lucru mare și sper că vă bucurați de primirea extraordinară de care a avut parte Simona acasă”, a scris Cahill, pe contul său de Instagram. Simona i-a răspuns de îndată lui Cahill: „Darren, arătăm foarte bine. Daniel Dobre este o persoană extraordinară”

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: