Soprana Daniela Vlădescu a povestit despre relația sa de dragoste cu Nicu Ceaușescu și despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă. Ea a relatat că, în momentul în care l-a cunoscut era o tânără artistă, în vreme ce el era fiul șefului statului. Daniela Vlădescu a mărturisit că această relație, dar și despărțirea care a urmat, aproape i-a distrus viața.

Artista a ascuns povestea de dragoste pe care a trăit-o împreună cu Nicu Ceaușescu de părinții săi, care nu erau de acord. Aceștia au aflat de la prieteni despre viața personală a fiicei lor.

„Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni. Lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, iar pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a meritat”, a povestit Daniela Vlădescu pentru Cancan.

Soprana a povestit că a fost foarte dezamăgită de acestă relație, care a fost mai mult o pedeapsă. Mai mult, ea spune că Nicu Ceaușescu nu a iubit-o și a înșelat-o ori de câte ori a avut ocazia, de multe ori cu femei importante din epocă.

„Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus Daniela Vlădescu.

La închisoare pentru legături cu familia Ceaușescu

Daniela Vlădescu a povestit că în cei patru ani de relație cu Nicu Ceaușescu a fost înșelată de mai multe ori cu femei importante de la vremea respectivă. Iar peste toate acestea, a urmat arestarea sa, după căderea comunismului. Ea a fost nevoită să petreacă o perioadă în spatele gratiilor pe motiv că a avut legături cu familia Ceaușescu.

„Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât.

L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, a mai povestit artista.

Cum s-au cunoscut Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu

Nicu Ceaușescu și Daniela Vlădescu s-au cunoscut în 1985 cu prilejul unui congres al tineretului care s-a ținut la Moscova. La acest eveniment a participat o delegație de tineri români, printre care și interpreți de muzică populară, ușoară, de operetă, conform spuselor fostului directorul adjunct al Direcției de Securitate și Gardă Prezidențală din anii 1980, colonelului în retragere Adrian Eugen Cristea.

În fruntea acestei delegații a fost și Nicu Ceaușescu, iar acolo a cunoscut-o pe Daniela Vlădescu. Relația lor a continuat la București, după ce au revenit, iar Daniela Vlădescu s-a mutat la Nicu Ceaușescu acasă, după cum relatează fostul ofițer de Securitate.
Nicu Ceaușescu venea, la acel moment după despărțirea de cântăreața de muzică ușoară Janina Matei.