Daniela Crudu lansează noua modă de bikini care, nu avem dubii, va încinge imaginația masculilor de pe litoral, vara aceasta. Vedeta a și prezentat deja vestimentația, fiind una sumară, care nu va trece neobservată de niciun bărbat.

În două clipuri video, Daniela își prezintă colecția, unduindu-se lasciv, cu telefonul în mână și, cu siguranță, va trezi imaginația bărbaților. Daniela Crudu le-a arătat internauților două dintre costumele de baie: unul negru, iar altul portocaliu. 

Daniela Crudu este una dintre cele mai solicitate modele de pe piață, mai ales atunci când vine vorba despre lenjerie intimă. Are un corp de invidiat, iar de când și-a pus silicoane mai mari, și prețurile pe care le percepe nu sunt deloc de neglijat.

Este și normal dacă ținem cont că, în prezent, are un bust de invidiat. Recent, pe contul personal de socializare, Daniela Crudu s-a filmat în fața oglinzii, îmbrăcată într-o salopetă mulată pe sâni. Logic, fanii au înnebunit și au asaltat-o cu mesaje.

„Bestială ești”, „Mișto răăuuuu”, „Deschid și eu telefonul și boom. Apari tu. Ce faci? N-ai ce să faci!”, „Superbă!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

„Daniela Crudu este, la ora actuală, cea mai scumpă vedetă pentru ședințele foto în lenjerie intimă. E adevărat, nu e deloc inhibată, satisface toate cerințele celui care o plătește. Dar, în fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costă în jur de 100 de euro. În plus, dacă îi place vreo ținută, o ia, fără să stea pe gânduri, iar asta se traduce în postări explicite, de reclamă, pe contul ei de socializare. Pe de altă parte, în ultimii ani, ea a băgat mii de euro în operații estetice, are grijă să fie tot timpul aranjată, iar asta costă. Iar la negocieri e dură, deși nu pare… Își spune prețul cu zâmbetul pe buze, iar lumea acceptă imediat.”, a spus o sursă apropiată a fostei asistente TV, conform Cancan.

Te-ar putea interesa și: