Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil a povestit despre cea mai traumatizantă experiență. Cu ce se ocupa ”matinalul” înainte de a apărea pe micile ecrane
Dani Oțil a povestit despre cea mai traumatizantă experiență. Cu ce se ocupa ”matinalul” înainte de a apărea pe micile ecrane

Dani Oțil a povestit despre cea mai traumatizantă experiență. Cu ce se ocupa ”matinalul” înainte de a apărea pe micile ecrane

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, dar puțini știu cu ce se ocupa acesta înainte să facă senzație la Matinalul de la Antena 1.

Dani Oțil, unul dintre cei mai bine cotați prezentatori din România, a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre trecutul său. Cu toate că ajuns să facă senzație la Matinalul de la Antena 1, puțini sunt cei care știu ce meserie avea în trecut Dani Oțil.

Potrivit dezvăluirilor făcute chiar în direct, în tinerețe el a activat în domeniul IT. Acesta și-a continuat dezvăluirea, povestind chinurile prin care trecea atunci când mergea la muncă.

„Și acum se practică mâncatul pe tastatură la birou. Am fost și IT-ist când eram mai tânăr, Doamne, ce găseam pe tastaturi. Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil!

Găseam scame, agrafe de birou, așa era pe vremea aia, păr, cartofi prăjiți. Și le făceam câte un mărțisor fetelor, și anume, câte o punguță cu tot ce conțineau tastaturile respective”, a spus Dani Oțil în emisiune, potrivit Spectacola.ro

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

În urmă cu două luni, ”matinalul” de la Antena 1 s-a căsătorit cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cei doi urmează să devină părinți, iar prezentatorul a mărturisit ce anume îl sperie la ”meseria” de tătic. “Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi… Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, scria Dani Oţil, la acea vreme, pe rețeaua de socializare.

„Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a comentat Dani Oțil în cadrul unei emisiuni.