Ionel Dănciulescu a fost dat afară fără prea multe explicaţii de la echipa de fotbal Hercules Alicante, proaspăt promovată în Primera Division. Vestea l-a şocat pe atacantul în vârstă de 33 de ani, care se pregătea de marile dueluri cu Real Madrid şi FC Barcelona.
Jocurile bune făcute de Dănciulescu în tricoul lui Hercules sezonul trecut, când a devenit şi goalgheter al echipei nu i-au impresionat pe şefii grupării din Alicante.

"Momentan nu ştiu ce să spun, mi-e greu, sînt foarte supărat Contractul meu cu Hercules e încheiat, dar o să ştiu mai multe duminică atunci cînd o să ajung acolo. Poate nu am jucat bine, nu ştiu, mi-e foarte greu să înţeleg. Eu acum două zile am aflat, am primit o hîrtie în care mi se mulţumeşte, mai departe nu ştiu. O să ajung acolo şi vom vedea ce se va întîmpla.
Sînt debusolat total. A fost o clauză în contract prin care ei trebuiau să activeze înţelegerea pe anul următor. Ei mi-au zis că au nevoie de mine şi acum mi-au zis că s-a reziliat contractul. Problema cea mai mare e că nu mi s-a zis nimic. Am făcut un sezon bun şi nu înţeleg de unde pînă unde", s-a plâns Ionel Dănciulescu la sport.ro.