Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă l-a făcut K.O. pe Ponta. PSD a luat decizia. „Pe Ponta îl ştim toţi. E lipsit de caracter”
Dăncilă l-a făcut K.O. pe Ponta. PSD a luat decizia. „Pe Ponta îl ştim toţi. E lipsit de caracter”

Dăncilă l-a făcut K.O. pe Ponta. PSD a luat decizia. „Pe Ponta îl ştim toţi. E lipsit de caracter”

La şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care a avut loc luni, una dintre temele de pe agenda reuniunii este situaţia coaliţiei PSD - ALDE. Încă de la începutul şedinţei, Dăncilă a afirmat că nu se va rupe coaliţia PSD-ALDE, aflată în prezent la guvernare.

De asemenea, Dăncilă a mai spus, referitor la intenţia PRO România de aintra la guvernare că nu se poate baza pe acest partid.

„Eu cred că întotdeauna trebuie să existe dialog şi întotdeauna trebuie să existe o negociere. Nu se rupe coaliția, este o glumă”, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă le-a cerut membrilor părerea referitoare la Pro România.

Stenograme din CEx, discuțiile dintre Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu și Paul Stănescu:

Viorica Dăncilă: Am vrut reorganizare. Asta presupunea intrarea Pro România la guvernare. Am avut o discuție cu Victor Ponta. Discuția nu a fost cum am vrut, PSD pierdea prea mult. ALDE și Pro România voiau nouă ministere, iar PSD ar fi rămas doar cu 10. Vreau opinia CEX despre o colaborare cu Pro România. Dar ne putem trezi că dacă intră acum la guvernare în toamnă vor să plece. Ce ne facem?

Olguţa Vasilescu: Dăm prea multă atenţie Pro România. Ne fură parlamentari.Şi au făcut 5%.

Paul Stănescu: Pe Ponta îl ştim toţi. E lipsit de caracter.”

Viorica Dăncilă a mai spus: „Ponta a pierdut alegerile fiind arogant. Când Ponta era președinte, nu se lua de baroni. Nu a învățat nimic”, potrivit dcnews.ro