Evenimentul Zilei > Politica > Declarație INCENDIARĂ! Unde era Firea când BUCUREȘTIUL era PIERDUT în HAOS. News alert
Declarație INCENDIARĂ! Unde era Firea când BUCUREȘTIUL era PIERDUT în HAOS. News alert

Declarație INCENDIARĂ! Unde era Firea când BUCUREȘTIUL era PIERDUT în HAOS. News alert

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, critică reacţia autorităţilor locale de după ploaia înghetaţă care a paralizat Bucureştiul şi a cauzat numeroase stricăciuni. În urma fenomenelor meteo extreme numeroase maşini au fost avariate de copacii căzuţi, circulaţia tramvaielor şi a troleibuzelor a fost blocată, iar poleiul a băgat numeroase persoane în spital cu fracturi.

Ionel Dancă susţine că primarul general şi cei de sector, alături de „sinecurile şi pilele lor de la ADP” au legat vacanţa de 24 ianuarie cu acest weekend şi au preferat să stea în Austria, fiind complet absenţi de la rezolvarea problemelor cu care se confruntau bucureştenii.

Redăm mai jos integral postrea lui Ionel Dancă:

Firea si primarii de sector impreuna cu sinecurile si pilele lor de la ADP au facut "punte" de ziua Unirii Principatelor si admira spectacolul naturii de pe partiile din tara sau din Austria.

Intre timp, dupa o ploaie inghetata, Bucurestiul arata ca dupa un tsunami in Alaska iar primarii Capitalei sunt dati ca si disparuti. Apelurile la 112 din Bucuresti au blocat astazi sistemul national de urgenta.

Fiecare primarie de sector are propriul serviciu de administrare a domeniului public cu bugete indestulatoare, cu sute de angajati si directori, sinecuri si pile de partid sustinute #FireaPSD.

Insa, pentru sute de masini avariate, tramavaie deraiate, autobuze defecte si blocate, pentru mii bucuresteni fara energie electrica sau caldura, nu a fost nimeni astazi sa raspunda.

Nu mai vorbesc de instalatiile de lumini care nici la o luna de la Craciun nu au fost stranse. Iar acum, sub ploaia inghetata, cantaresc zeci de kilograme si au devenit un adevarat pericol public pentru bucuresteni. Stau sa cada in orice moment peste un trecator sau peste o masina in trecere pe sub ele.

Pur si simplu, administratia #FireaPSD este un dezastru pentru Bucuresti mai mare decat o calamitate naturala.