Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a dat naștere unei fetițe. Activă pe rețelele de socializare, fosta vedetă a emisiunii „Abracadabra” și a serialului „La Bloc”, a împărtășit fanilor trăirile avute în timpul sarcinii. După naștere, Dana Rogoz a vorbit despre problemele cu care se confruntă în această perioadă. Vedeta a afirmat că suferă de mania curățeniei și vrea să știe că totul în jurul ei este în perfectă ordine.

Naștere secretă în showbizul românesc. Abia câțiva apropiați au știut adevărul

„Există nesting și postpartum? Știam că nevoia de a face curat continuu și de a pune totul în ordine e ceva specific ÎNAINTE de naștere. Dar eu am aceleași “manifestări” și acum, DUPĂ. În loc să dorm când doarme ea, de exemplu, mă apuc de făcut ordine în casă. Căci mereu mai e ceva de aranjat, de curățat, de reamenajat. Cred că și în timp ce Radu îmi făcea această fotografie, cu coada ochilor zăream o scamă pe canapea care nu îmi dădea pace…”, a spus Dana Rogoz.

„Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa.

Fiecare încearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire!

Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!”, a fost mesajul pe care l-a postat Dana Rogoz pe Facebook după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

În luna martie, ea își exprima îngrijorarea, din cauza pandemiei care punea sub semnul întrebării locul în care va naște.

„Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire. Momentan Radu (n.r. – soțul) se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină.

Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (…) Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”.

Panică pentru Dana Rogoz: „Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei…”