Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu. Verdict: Sistemul a distrus intenţionat fotbalul
Dana Budeanu. Verdict: Sistemul a distrus intenţionat fotbalul

Dana Budeanu. Verdict: Sistemul a distrus intenţionat fotbalul

Dana Budeanu consideră că pe internet nu au ce căuta copiii dând exemplu fetiţele ei care nu văd Verdict şi nici la televizor nu au urmărit-o vreodată.

În opinia stilistei, copiii nu au ce să caute pe net

„Nu-i mai postati pe copii, nu le-aţi cerut acordul şi chiar dacă l-aţi cerut (pentru că aşa a zis Dana Budeanu) înainte de orice sunt minori şi după asta… sunt cel mai pur lucru din viaţa voastră oferit de către Univers şi de care vă bateţi joc postându-i de dimineaţa şi până seara pe net, este o prostie”, a comentat Dana Budeanu făcând doar o mică paranteză la ceea ce urmează în Verdictul acestei săptămâni.

Verdict: Galeriile şi în general suporterii acestui sport sunt foarte puternici în anumite situaţii sociale

Dana Budeanu a dedicat Verdictul fotbaliştilor deoarece consideră că „este un sport superb care în România trece printr-o perioadă dramatică de foarte mulţi ani şi asta pentru că sistemul a distrus intenţionat fotbalul pentru că galeriile şi în general suporterii acestui sport sunt foarte puternici în anumite situaţii sociale şi atunci Sistemul a distrus începând cu arestările managerilor, impresarilor, finanţatorilor de cluburi…mergând  până la distrugerea galeriilor…”

„Aşadar, continuă stilista,  s-a urmărit această distrugere în frunte cu cei care conduc Federaţia de fotbal şi continuând cu tot ceea ce v-m spus mai înainte. Suntem într-o perioadă neagră a acestui sport în România însă începe să-şi revină…înţeleg că dl. Lucescu revine la Rapid, e beton… la Dinamo n-am înţeles ce se mai întâmplă, dar la Steaua e Gigi, e totul bine”, a comentat Dana Budeanu în noul episod Verdict.