Conform Paginademedia.ro, Antena 1 nu a mai prelungit licența X Factor, ceea ce înseamnă că show-ul muzical nu va mai fi pe post în 2019. Răspunsul oficial a venit din partea reprezentanților postului de televiziune, aceștia precizând că X Factor nu va fi scos din grilă. 

„În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. 

Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului”, este poziția oficială a Antenei 1. 

De-a lungul celor șapte ani cât a fost difuzat show-ul X Factor, au existat nouă jurați. Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon. Ultimii dintre aceștia au fost Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior, Carlas Dreams și Delia. Ceilalți jurați au fost: Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman și Cheloo. Delia a fost prezentă în șapte sezoane din opt. 

În cei șapte ani de difuzare, X Factor a fost transmis în zile diferite: vineri, sâmbătă, duminică și chiar marți. Show-ul X Factor a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011. 

Sezoanele X Factor au fost câștigate de: Andrei Leonte, Tudor Turcu, Florin Ristei, Adina Răducan, Florin Răduță, Olga Verbițchi, Jeremy Ragsdale și Bella Santiago. 

 

 

Te-ar putea interesa și: