Dan Tufaru a fost un bărbat arătos, simpatic, cu simțul umorului. Avusese niște roluri, nimic strălucitor, până când genialul Alexandru Bocăneț s-a gândit la un trio vesel, format din artiști tineri, frumoși și talentați. Celebrul regizor a format un grup cu Anda Călugăreanu, actriță și cântăreață în vogă, Florian Pittiș și Dan Tufaru. Dan Tufaru a murit aproape anonim. Celebritatea sa a fost de scurtă durată datorită celebrei sale soții Anda Călugăreanu și rebelului Florian Pittiș.

Împreună au fost adorați, separați el a fost repede uitat. Se întâmpla în anii 70 și la televizor părea că sunt veseli și fericiți. În realitate, nu era așa. Ioana Tufaru, fiica actorului și a Andrei Călugăreanu a povestit că a aflat că tatăl ei o înșela deseori pe mama ei.

Avea nici doi ani când tata a venit acasă și i-a spus mamei: ”Fă-mi bagajul, că plec” și dus a fost. La numai doi ani de la căsătorie, Dan Tufaru s-a îndrăgostit de frumoasa actriță Vasilica Tastaman, părăsind-o imediat pe Anda Călugăreanu. Vasilica Tastaman venea și ea după o căsnicie de 10 ani alături de marele antrenor Emeric Jenei. Ea a fost considerată de mulți drept principala vinovată de destrămarea căsniciei Andei Călugăreanu.

Fiica lui, Ioana Tufaru, a vorbit o singură dată despre întâlnirea cu femeia care i-a despărțit părinții. „Mă bucur din tot sufletul că am cunoscut-o pe Vasilica Tastaman exact cu câteva luni înainte să nu mai fie şi întâlnirea mea cu ea a fost foarte plăcută, neaşteptat de placută”.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi în Rețete și vedete.