Evenimentul Zilei > Monden > Dan Tufaru, actorul însurat cu trei actrițe
Dan Tufaru, actorul însurat cu trei actrițe

Dan Tufaru, actorul însurat cu trei actrițe

Anda Călugăreanu, Florian Pittiș și Dan Tufaru, în spectacolele regizate de Alexandru Bocăneț. Au fost o încântare pentru românii care trăiau vremuri cernite. Însă, Dan Tufaru și-a părăsit celebra soție, a înșelat-o de câte ori a putut și a părăsit-o pentru o altă actriță. Și tot așa a fost viața lui, iar românii l-au taxat.

Dan Tufaru a fost un bărbat arătos, simpatic, cu simțul umorului. Avusese niște roluri, nimic strălucitor, până când genialul Alexandru Bocăneț s-a gândit la un trio vesel, format din artiști tineri, frumoși și talentați. Celebrul regizor a format un grup cu Anda Călugăreanu, actriță și cântăreață în vogă, Florian Pittiș și Dan Tufaru. Dan Tufaru a murit aproape anonim. Celebritatea sa a fost de scurtă durată datorită celebrei sale soții Anda Călugăreanu și rebelului Florian Pittiș.

Împreună au fost adorați, separați el a fost repede uitat. Se întâmpla în anii 70 și la televizor părea că sunt veseli și fericiți. În realitate, nu era așa. Ioana Tufaru, fiica actorului și a Andrei Călugăreanu a povestit că a aflat că tatăl ei o înșela deseori pe mama ei.

Avea nici doi ani când tata a venit acasă și i-a spus mamei: ”Fă-mi bagajul, că plec” și dus a fost. La numai doi ani de la căsătorie, Dan Tufaru s-a îndrăgostit de frumoasa actriță Vasilica Tastaman, părăsind-o imediat pe Anda Călugăreanu. Vasilica Tastaman venea și ea după o căsnicie de 10 ani alături de marele antrenor Emeric Jenei. Ea a fost considerată de mulți drept principala vinovată de destrămarea căsniciei Andei Călugăreanu.

Fiica lui, Ioana Tufaru, a vorbit o singură dată despre întâlnirea cu femeia care i-a despărțit părinții. „Mă bucur din tot sufletul că am cunoscut-o pe Vasilica Tastaman exact cu câteva luni înainte să nu mai fie şi întâlnirea mea cu ea a fost foarte plăcută, neaşteptat de placută”.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.