Evenimentul Zilei > Actualitate > Dan Tapalagă îl atacă dur pe Marian Munteanu: „Cine l-a găsit pe acest Dan Puric neterminat şi l-a vârât pe gâtul liberalilor?”
Dan Tapalagă îl atacă dur pe Marian Munteanu: „Cine l-a găsit pe acest Dan Puric neterminat şi l-a vârât pe gâtul liberalilor?”

Dan Tapalagă îl atacă dur pe Marian Munteanu: „Cine l-a găsit pe acest Dan Puric neterminat şi l-a vârât pe gâtul liberalilor?”

Jurnalistul Dan Tapalagă arată în editorialul sau despre cât de neinspirată a fost alegerea PNL-ului în ceea ce priveşte candidatura la Primăria Generala a Capitalei prin numirea lui Marian Munteanu.

"Cum de l-au înghiţit toţi fără să regurgiteze în secundă doi? Ce o fi fost în capul lor? A treia propunere a liberalilor, după Buşoi şi Orban, este un delir mistico-naţionalist, cu substrat antioccidental, de inspiraţie legionară, născut în spumă tulbure a anilor 90."

Dan Tapalagă continuă pe aceeşi nonta critică tot editorialul sau care arată mai mult a revoltă faţă de PNL:

"Marian Munteanu – candidat la primăria Bucureştiului reprezintă o ruşine pentru un partid care se pretinde liberal, mai ales că vine după alte două rateuri istorice. Buşoi a fost impus artificial de amicul sau de la SRI, Eduard Helvig şi s-a retras, Orban s-a predat după ce procurorii l-au acuzat că cerut bani în campanie că să plătească două televiziuni. Cam aşa s-a scris, la alegerile locale din 2016, falimentul unui partid. Aceste erori flagrante sunt ori semnele unui odios blat cu PSD, dorit atât de mult de Petrache şi Atanasiu, ori asistăm la spectacolul prostiei politice în stare pură.

Atât mai are de oferit un partid rămas fără cap, fără oameni, fără direcţie şi fără strategie: copia nereuşită a lui Dan Puric."