Evenimentul Zilei > Monden > Dan Capatos, atacat în propria emisiune de Andreea Bălan: ”Viața te lovește”
Dan Capatos, atacat în propria emisiune de Andreea Bălan: ”Viața te lovește”

Dan Capatos, atacat în propria emisiune de Andreea Bălan: ”Viața te lovește”

Invitată la Xtra Night Show de la Antena 1, cunoscuta cântăreață Andreea Bălan s-a supărat pe moderatorul Dan Capatos, în direct, după ce a văzut ceva ce a deranjat-o. 

 

Artista nu a avut nicio ezitare să se ia de Dan Capatos, după ce a văzut burtiera care rula pe post -„Andreea: Sunt extenuată. Vreau custodie totală”. Artista a răbufnit și a cerut imediat schimbarea acesteia, spunând că se exagerează.

Mai mult, la un moment dat, Andreea Bălan a mărturisit că a spus de atâtea ori că nu mai vine la Xtra Night Show, dar totuși ajunge tot timpul pe canapeaua lui Dan Capatos, din platou.

„Nu îmi place burtiera, să schimbăm burtiera. M-am chinuit și am văzut, deci nu…Tot timpul spun că nu mai vin și după iar vin…Eu înțeleg ce scrie, ce vreți voi. Sunt obosită, cu doi copii nu e ușor, dar să nu exagerăm. Mama s-a mutat la noi, viața te lovește, tu te adaptezi. După ce ai o problemă de sănătate gravă, restul deja devin așa…nu mai contează, împăcare, despărțire. Te dărâmă doar o problemă de sănătate, restul nu mai contează, ne adaptăm, viața merge înainte…” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze, încercând să depășească momentul.

Andreea Bălan a povestit, tot la Xtra Night Show, câte ceva și despre noua ei melodie, în care vorbește despre iubire, dar și despre dezamăgire. Piesa este, de fapt, o oglindă a tot ceea ce s-a întâmplat în relația ei cu George Burcea, de la început și până la final.

„Sunt tânără și…am lansat un videoclip, se numește „Am crezut în basme” și prezintă exact stările și etapele suferinței mele și sunt convinsă că foarte multe femei se vor regăsi în acest videoclip, atunci când intrii într-o relație intrii întreg, iar când ieși, ieși în bucăți. Îmi place să-mi pun sufletul în piese, la mine cele mai frumoase piese sunt cele cântate din suflet. Trebuie să fii decent, discret…prin muzică trebuie să existe o anumită melancolie, să exprime ceva”, a mai afirmat Andreea Bălan, potrivit Cancan.