Evenimentul Zilei > Actualitate > Dan Adamescu şi fiul său deţin DOUĂ APARTAMENTE de LUX în MONACO. Vezi cât au COSTAT locuinţele
Dan Adamescu şi fiul său deţin DOUĂ APARTAMENTE de LUX în MONACO. Vezi cât au COSTAT locuinţele

Dan Adamescu şi fiul său deţin DOUĂ APARTAMENTE de LUX în MONACO. Vezi cât au COSTAT locuinţele

Omul de afaceri Dan Adamescu, care este cercetat sub control judiciar în dosarul falimentului Astra Asigurări, deţine, împreună cu fiul său – Bogdan Alexander, două apartamente de lux în Monaco care au costat 5.4 milioane de euro. Totodată, ei mai deţin o vilă în Bucureşti care a costat 18 milioane de euro.

Deşi are probleme cu justiţia, averea lui Dan Adamescu pare să nu aibă de suferit. Unul dintre apartamente se află chiar pe numele milioanarului şi este situat într-o clădire localizată la doi paşi de port. Acolo, preţul unui apartament cu două camere, cu o suprafaţă de 72 de metri pătraţi, poate ajunge la 3.4 milioane de euro, arată B1.ro.

Bogdan, fiul milionarului cu probleme penale, se poate lăuda cu un apartament într-un bloc de 34 de etaje, unde preţurile nu scad sub 2 milioane de euro.

Şi Bogdan Alexander este implicat în dosarul în care tatăl său este acuzat de abuz în serviciu, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu.

Direcţia Naţională Anticorupţei a pus sechestru pe suma de 857.310.363 de lei pe acţiuni la firmele deţinute de familia Adamescu. DNA vrea să recupereze prejudiciul din falimentarea companiei Astra Asigurări.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: