Evenimentul Zilei > Actualitate > Paula Chirilă: „Dacă vreţi să mai «schimbăm» o vorba vreodată, nu faceţi farse”
Paula Chirilă: „Dacă vreţi să mai «schimbăm» o vorba vreodată, nu faceţi farse”

Paula Chirilă: „Dacă vreţi să mai «schimbăm» o vorba vreodată, nu faceţi farse”

Prezentatoarele emisiunii "Draga mea prietenă" de la Kanal D detestă din tot sufletul farsele. Paula şi Cristina spun că au numai amintiri neplăcute legate de astfel de glume şi că, unele li s-au întâmplat în direct.

Paula Chirilă şi Cristina Cioran, simpaticele prezentatoare ale emisiunii “Draga mea prietenă", de la Kanal D, sunt foarte bune prietene şi după filmări. Fetele au gusturi muzicale asemănătoare, apreciază aceleaşi haine şi au chiar şi aceleaşi fobii. Am aflat cu surprindere că detestă din toată inima farsele. Leam invitat la un interviu pentru EVZ pentru a descoperi asemănările şi deosebirile dintre ele.
EVZ: V-aţi certat vreodată mai serios? De ce?
Paula Chirilă:
Se mai întâmplă, rareori, să discutăm în contradictoriu pe anumite subiecte legate de emisiune. Este normal pentru că nu suntem monocefali că să avem întotdeauna aceleaşi opinii. Este şi firesc să avem câteodată, păreri diferite, referitoare la un anumit subiect de emisiune. În rest, nu se discuta, nici la bărbaţi, nici la haine. O glumă făcută de un vechi coleg – Vi se întâmplă să va oprească lumea pe stradă şi să vă întrebe despre emisiune sau despre vedetele pe care leaţi avut invitate? – Mie încă îmi scriu telespectatoare care îmi pun întrebări legate de anumite subiecte din sezonul trecut, pe care şi le amintesc şi despre care vor să afle mai multe. Despre anumite reţete, despre subiecte legate de frumuseţe, sănătate, etc. Niciodată nu s-a întâmplat să mă enerveze acest lucru. Este o emisiune adresată preponderent femeilor şi mă încânta faptul că stârnim interesul părţii masculine care îşi dezvoltă latura feminină, uitându-se la “Dragă mea prietenă". Încercăm să găsim subiecte care să îi intereseze cât mai mult şi pe ei.
Aveţi superstiţii sau tradiţii pe care le respectaţi? De ce vă temeţi mai tare: de pisica neagră, de numărul 13, de vărsatul sării etc.?
Eu respect tradiţiile, în cea mai mare parte, pentru că fac parte din noi, din identitatea culturală a poporului nostru. Cât despre superstiţii, pot să spun că fiecare dintre noi, are mai multe sau mai puţine superstiţii. Că suntem conştienţi sau nu de acest lucru, depinde de cât de în serios sunt luate. Dacă vrei să ai o viaţă liniştită, recomand că superstiţiile să nu fie privite cu foarte mare seriozitate.
Obişnuiţi să faceţi farse?
Urăsc, în totalitate, farsele! Nu îmi place să mi se facă farse, mă prind imediat şi mă supăr. Mi se pare că cineva îşi bate joc de mine şi îmi insultă inteligenţă. Odată, într-o emisiune, l-au pus pe colegul Ioan Isaiu să se deghizeze într-un personaj iar mie mi-au spus că trebuie să dau o proba pentru nu ştiu ce emisiune. Cum am păşit în platou, l-am recunoscut. Doar ne ştiam de ani buni. Nu înţelegeam ce se întâmplă, credeam mă iau de proastă. În prima faza am râs dar apoi m-am supărat. Ca o concluzie, dacă vreţi să mai «schimbăm» o vorba vreodată, nu îndrăzniţi să faceţi farse."
EVZ: V-aţi certat vreodată mai serios? De ce?
Cristina Cioran:
S-a mai întâmplat să ne contrăm , eventual, pe subiecte. Dacă doi oameni lucrează împreună şi sunt prieteni, nu este neapărt nevoie ca tot timpul să fie de acord mereu, pentru că nu este constructiv. Argumentat, subiectul merge mai departe sau stagnează. Pe asta ne bazăm cel mai tare, pe argumente. Discuţii de genul: "îmi place, mie nu", nu există între noi..
Numărul 13 i-a adus întotdeauna noroc
Vi se întâmplă să vă oprească lumea pe stradă şi să va întrebe despre emisiune?
Da, ne opreşte lumea pe stradă şi ne întreabă fie despre subiectele discutate în emisiune în ziua respectivă, fie de cele din urmă cu o săptămâna, o luna, etc. Este un sentiment extraordinar atunci când ai ocazia să primeşti acest feedback, direct de la public. Nu are cum să ne enerveze pentru că este vorba de telespectatorii noştri, de prietenii noştri.
Aveţi superstiţii sau tradiţii pe care le respectaţi? De ce va temeţi mai tare: de pisica neagră, de numărul 13, de vărsatul sării etc.
Eu cred foarte mult în tradiţiile noastre şi le respect. Cât despre superstiţii, nu prea am. Personal, numărul 13 mi-a adus mereu noroc, marţea nu mi se pare că sunt 3 ceasuri rele. Cât despre pisica neagră, pot să spun că am avut atâtea pisici negre şi niciuna nu mi-a adus ghinion.
Obişnuiţi să faceţi farse?
Urâm farsele. Eu şi Paula suntem în totalitate de acord cu acest lucru. Mi s-a întâmplat într-o ediţie a emisiunii că unul dintre invitaţi să vină prin spatele fotoliului meu, fără că eu să văd. Atât de tare m-am speriat încât am zbierat cum nu-ţi imaginezi. M-am speriat foarte tare! De câte ori mi s-a întâmplat să mi se facă farse, pentru diverse emisiuni, materiale, nu au ieşit. M-am prins şi leam stricat jocul.
Ţin minte că a trebuit să fac o farsă, într-o emisiune şi mi-a fost foarte greu să “joc teatru". Trebuia, atunci, să îi fac o farsă Ginei Pistol. Noroc că s-a prins! Atât de ciudat mă simţeam, atât de vinovată! Nu mi-a plăcut deloc! Nu aş face farse nimănui iar când sunt pusă în situaţia de a fi "păcălită", am senzaţia că îmi este subestimată inteligenţă. Mie îmi place să fiu directă, nu să umblu cu "fofârlica";, cu tot felul de minciunele. Că o concluzie, în niciun caz să nu îmi faceţi farse. Le detest.