„Dacă mă fură Dinamo, retrag echipa din campionat!”

„Dacă mă fură Dinamo, retrag echipa din campionat!”

Costel Bucur, patronul Gloriei Buzău, ameninţă că va merge la FIFA dacă „roş-albii” vor fi avantajaţi de arbitri şi în meciul cu formaţia sa.

Deşi va aşeza faţă-n faţă ultima clasată din Liga I la fotbal şi principala favorită la titlu, confruntarea dintre Gloria Buzău şi Dinamo, programată astăzi, de la ora 17.00 (în direct la GSP TV), se anunţă extrem de tensionată. Formaţia antrenată de Mircea Rednic traversează o perioadă tulbure, remizând în ultimele două meciuri cu „codaşele” Gaz Metan Mediaş şi Otopeni şi declanşând un adevărat război de gherilă între acţionari şi echipă, astfel că un nou rezultat negativ al „roş-albilor” ar echivala cu o catastrofă.   De parcă presiunea din interior n-ar fi fost suficientă pentru gruparea din Ştefan cel Mare, Costel Bucur, patronul buzoienilor, îi avertizează pe dinamovişti că va declanşa un scandal de proporţii, dacă echipa sa va fi dezavantajată de arbitraj, aşa cum s-a întâmplat cu ultimele adversare ale „câinilor”.   „Mie nu-mi place prin dos”

„Dacă ne fură cu arbitrii, cum ne-au furat în tur sau cum i-au furat pe Gaz Metan şi pe Otopeni, atunci o să retrag echipa din campionat şi o să fac un scandal cum nu s-a mai văzut! Merg la FIFA şi fac o plângere mare de tot! Îmi iau o armată de avocaţi şi prezint probele vi - deo din tur, când am fost furat ca în codru în cel puţin şase meciuri. Sunt greşeli care se văd de la kilometrul 36.

Cineva trebuie să facă dreptate! Eu nu mai suport!”, a atacat Costel Bucur într-o declaraţie încredinţată cotidianului nostru. Finanţatorul Gloriei Buzău se teme mai mult de capacitatea dinamoviştilor de a acţiona în culise decât de valoarea jucătorilor de care dispune liderul. „Dacă ne bat, să ne bată pe teren. Mie nu-mi place prin dos, cu arbitri şi alte manevre. Lotul nostru e un pic deasupra faţă de cel de la Dinamo şi cred că o să-i batem! Eu spun că ne putem salva de la retrogradare dacă îi batem pe dinamovişti. Mai luăm un punct de colo, trei de colo şi ne salvăm! De partea tehnică sunt mulţumit. Antrenorii au scheme, ana li - zea ză jucătorii...

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mă deranjează trecutul lui Constantin Cârstea (n.r. - directorul tehnic de la Gloria Buzău)”, a mai spus Bucur, care neagă o eventuală premiere venită din partea Stelei sau a altei echipe, chiar dacă Gigi Becali şi-a anunţat pre zenţa la meci: „Băieţii vor avea o primă consistentă de la mine. Pre - mieri de la alţii nu acceptăm şi oricum nu mai are cine să ne dea. Acum, cu criza asta, nu mai are nimeni bani. Nu mai e ce era, a fugit puiu’ cu aţa!”.

INTERES S-au vândut toate biletele Casele de bilete ale stadionului din Buzău au fost luate cu asalt, cele 8.000 de tichete puse în vânzare vineri fiind epuizate în numai câteva ore! Venirea lui Dinamo în Crâng a stârnit interesul buzoienilor, iar organizatorii au scos la vânzare încă o tranşă de 4.000 de bilete, care au fost vândute ieri. „Câinii” se aşteaptă la o atmosferă mai mult decât ostilă la Buzău, un oraş în care fanii Stelei sunt predominanţi.