„Dacă luăm Mondialul, o să alerg dezbrăcat”

„Dacă luăm Mondialul, o să alerg dezbrăcat”

Diego Armando Maradona, selecţionerul echipei naţionale a Argentinei, nu se dezminte.

Renumit pentru declaraţiile inedite şi comportamentul său excentric, „El Pibe D’Oro” a găsit un mod inedit de a se bucura în cazul în care jucătorii din ţara tangoului vor cuceri Cupa Mondială din Africa de Sud.

„Dacă vom câştiga Cupa Mondială, o să alerg dezbrăcat în jurul Obeliscului din centrul oraşului Buenor Aires”, a promis Maradona la un post de radio argentinian.

Argentina nu este însă principala favorită a bookmakerilor la cucerirea titlului mondial. Favorita caselor de pariuri este Spania, care are o cotă de 4/1, urmată de Brazilia (5/1) şi Anglia (6/1). Argentina este abia a patra favorită, cu o cotă de 7/1.

Ne puteți urmări și pe Google News

Îl copiază pe Ioan Sdrobiş

Maradona nu este singurul antrenor care vrea să celebreze la pielea goală un eveniment important din viaţa echipei sale.

Acum mulţi ani, pe când antrena la Oţelul Galaţi, Ioan Sdrobiş a făcut o promisiune asemănătoare. „Dacă Pelin va da vreun gol vreodată, o să alerg pe stadion în fundul gol”, anunţa, cu surle şi trîmbiţe, cel supranumit „Părintele”. Pelin, fundaş de meserie, a marcat pe 18 octombrie 1997 chiar în ultimul minut al unui meci cu Rapid, aducând astfel victoria celor de la Oţelul Galaţi. Ioan Sdrobiş nu s-a ţinut însă de cuvânt.