Oribila faptă a avut loc în satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, judeţul Suceava. Din primele cercetări rezultă că fratele mai mare,  în vârstă de 21 de ani, a intrat în casă în căutare de bunuri de valoare sau bani, însă nu a găsit decât un telefon.

Tânărul de 21 de ani este cel care ar fi violat-o cu sălbăticie pe bătrână, în timp de fratele lui, în vârstă de 17 ani, a fost pus sub acuzare, cel puţin deocamdată, doar pentru infracţiunea de complicitate la tâlhărie.

Bătrâna locuieşte singură într-o casă izolată și suferă de un handicap locomotor. Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, fiind operată de urgență.

Personalul medical și polițiștii au ajuns cu greu la fața locului din cauză că parte din sat era înzăpezit. A fost nevoie de un utilaj al Primăriei comunei Vadu Moldovei, care a făcut drum spre casa victimei.

Casa era într-o zonă relativ izolată a satului, fapt de care au profitat cei doi. La percheziţia care a fost efectuată de anchetatori la domiciliul celor doi violatori a fost găsit telefonul bătrânei.

Miercuri seară, pe numele celor doi fraţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, în baza cărora ei au fost introduşi în arestul poliţiei judeţene. În cursul zilei de joi, foarte probabil procurorul de caz va solicita arestarea preventivă a celor doi.

Locuitorii din Vadu Moldovei au de mai multă vreme o stare de nemulţumire legată de comunităţile de romi şi de infracţiunile de furt repetate comise de câţiva dintre reprezentanţii acestei etnii, potrivit  feeds.monitorulsv.ro

Te-ar putea interesa și: